دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید توزیع و مصرف در صنایع غذایی , 2015-02-18

عنوان : ( بررسی سینتیک خشک کردن قارچ دکمه ای سفید با روش بخار فوق داغ )

نویسندگان: احسان چاشنی دل , سید محمدتقی حامدموسویان ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش به خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از بخار فوق داغ پرداخته شده است. قارچ به قطعه هایی با ضخامت 3 میلی متر و 6 میلی متر تقسیم شده است و سپس در بخار با دماهای 125، 145 و 165 درجه سانتیگراد قرار می گیرد. ...

کلمات کلیدی

, بخار فوق داغ, باز آب پوشانی, قارچ دکمه ای
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1046937,
author = {چاشنی دل, احسان and حامدموسویان, سید محمدتقی},
title = {بررسی سینتیک خشک کردن قارچ دکمه ای سفید با روش بخار فوق داغ},
booktitle = {دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید توزیع و مصرف در صنایع غذایی},
year = {2015},
location = {ساری, ايران},
keywords = {بخار فوق داغ، باز آب پوشانی، قارچ دکمه ای},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی سینتیک خشک کردن قارچ دکمه ای سفید با روش بخار فوق داغ
%A چاشنی دل, احسان
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%J دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید توزیع و مصرف در صنایع غذایی
%D 2015

[Download]