عنوان : ( بررسی سینتیک خشک کردن قارچ دکمه ای سفید با روش بخار فوق داغ )
نویسندگان: احسان چاشنی دل , سید محمدتقی حامدموسویان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این پژوهش به خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از بخار فوق داغ پرداخته شده است. قارچ به قطعه هایی با ضخامت 3 میلی متر و 6 میلی متر تقسیم شده است و سپس در بخار با دماهای 125، 145 و 165 درجه سانتیگراد قرار می گیرد. ...
کلمات کلیدی
, بخار فوق داغ, باز آب پوشانی, قارچ دکمه ای@inproceedings{paperid:1046937,
author = {چاشنی دل, احسان and حامدموسویان, سید محمدتقی},
title = {بررسی سینتیک خشک کردن قارچ دکمه ای سفید با روش بخار فوق داغ},
booktitle = {دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید توزیع و مصرف در صنایع غذایی},
year = {2015},
location = {ساری, ايران},
keywords = {بخار فوق داغ، باز آب پوشانی، قارچ دکمه ای},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی سینتیک خشک کردن قارچ دکمه ای سفید با روش بخار فوق داغ
%A چاشنی دل, احسان
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%J دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید توزیع و مصرف در صنایع غذایی
%D 2015