عنوان : ( بررسی تأثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ای سفید (Agaricus bisporus) با روش بخار فوق داغ )
نویسندگان: احسان چاشنی دل , سید محمدتقی حامدموسویان , علی دشتی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این تحقیق پس از خشک کردن به روش اسمز معکوس، به خشک کردن در مرحله ی دوم با استفاده از بخار فوق داغ پرداخته شده است....
کلمات کلیدی
, قارچ, خشک کردن, بخار فوق داغ, اسمز معکوس@inproceedings{paperid:1046940,
author = {چاشنی دل, احسان and حامدموسویان, سید محمدتقی and دشتی, علی},
title = {بررسی تأثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ای سفید (Agaricus bisporus) با روش بخار فوق داغ},
booktitle = {دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی},
year = {2015},
location = {تهران, ايران},
keywords = {قارچ، خشک کردن، بخار فوق داغ، اسمز معکوس},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تأثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ای سفید (Agaricus bisporus) با روش بخار فوق داغ
%A چاشنی دل, احسان
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%A دشتی, علی
%J دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
%D 2015