دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی , 2015-03-05

عنوان : ( بررسی تأثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ای سفید (Agaricus bisporus) با روش بخار فوق داغ )

نویسندگان: احسان چاشنی دل , سید محمدتقی حامدموسویان , علی دشتی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این تحقیق پس از خشک کردن به روش اسمز معکوس، به خشک کردن در مرحله ی دوم با استفاده از بخار فوق داغ پرداخته شده است....

کلمات کلیدی

, قارچ, خشک کردن, بخار فوق داغ, اسمز معکوس
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1046940,
author = {چاشنی دل, احسان and حامدموسویان, سید محمدتقی and دشتی, علی},
title = {بررسی تأثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ای سفید (Agaricus bisporus) با روش بخار فوق داغ},
booktitle = {دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی},
year = {2015},
location = {تهران, ايران},
keywords = {قارچ، خشک کردن، بخار فوق داغ، اسمز معکوس},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی تأثیر پیش تیمارهای متفاوت بر روی سینتیک خشک شدن قارچ دکمه ای سفید (Agaricus bisporus) با روش بخار فوق داغ
%A چاشنی دل, احسان
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%A دشتی, علی
%J دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
%D 2015

[Download]