زیست شناسی میکروارگانیسم ها, دوره (3), شماره (11), سال (2014-12) , صفحات (91-98)

عنوان : ( بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی )

نویسندگان: سارا کاظم زاده , ناصر فرخی , سعید امین زاده , سید مهدی علوی , ابوالفضل مسعودی , مجتبی ممرآبادی , طناز گودرزی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

مقدمه: بیماری های باکتریایی از جمله دلایل اصلی خسارت در گیاهان به شمار می آیند. در این میان، باکتری عامل کشت لیمو در سراسر دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده Xanthamonas citri ssp. citri (Xcc) بیماری شانکر مرکبات است . مواد و روش ها: توانایی آنتاگونیستی ترکیبات ضد میکروبی موجود در سکروتوم قارچ با استفاده از روش دیسک Xanthomonas citri ssp. citri علیه 26 سویه از باکتری Aspergillus awamori K-03 بررسی شد. همچنین، طیف بازدارندگی این ترکیبات ضد میکروبی بر علیه باکتر ی های گرم PDA بر روی محیط و Erwinia amylovora ، Bacillus subtilis ، Escherichia coli مثبت و گرم منفی دیگر از جمله ارزیابی شد. Staphylococcus aureus و Salmonella typhi و دو پاتوژن مهم انسانی pseudomonas fluorescense توانایی کنترل کنندگی باکتر ی های A . awamori K- نتایج: ترکیبات ضد میکروبی موجود در سکروتوم قارچ 03 مورد مطالعه در این آزمایش را داشت و توانست ویژگی های ضد میکروبی خود را در برابر گرما و همچنین، طیفی از اسیدیته های اسیدی و قلیایی حفظ کند. بحث و نتیجه گیری: نتایج بررسی های ما در شرایط آزمایشگاهی ثابت کرد که م یتوان از ترکیب ضد میکروبی به عنوان عاملی برای بیوکنترل باکتری های پاتوژن استفاده کرد. A. awamori K- موجود در عصاره خام قارچ 03

کلمات کلیدی

, قارچ, ترکیبات ضدمیکروبی, بیماری شانکر مرکبات, باکتری زانتوموناس
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1047825,
author = {سارا کاظم زاده and ناصر فرخی and سعید امین زاده and سید مهدی علوی and ابوالفضل مسعودی and ممرآبادی, مجتبی and طناز گودرزی},
title = {بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی},
journal = {زیست شناسی میکروارگانیسم ها},
year = {2014},
volume = {3},
number = {11},
month = {December},
issn = {2322-5173},
pages = {91--98},
numpages = {7},
keywords = {قارچ، ترکیبات ضدمیکروبی، بیماری شانکر مرکبات، باکتری زانتوموناس},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی
%A سارا کاظم زاده
%A ناصر فرخی
%A سعید امین زاده
%A سید مهدی علوی
%A ابوالفضل مسعودی
%A ممرآبادی, مجتبی
%A طناز گودرزی
%J زیست شناسی میکروارگانیسم ها
%@ 2322-5173
%D 2014

[Download]