عنوان : ( اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی )
نویسندگان: عابدینی ا , قورچی ت , سعید زره داران ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این تحقیق اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات خشک شده به جای دانه جو در جیره غذایی 24 راس بره نر نژاد تالشی در طی 84 روز با چهار تیمار و شش تکرار برای هر تیمار بررسی شد. مقدار جو در جیره غذایی شاهد 50 درصد در نظر گرفته شد که با 33، 66 و 100 درصد تفاله مرکبات با تجزیه پذیری ماده خشک 4/67 درصد جایگزین شد. بر اساس نتایج آزمایش حاضر، اختلاف معنی داری بین افزایش وزن روزانه در کل دوره و ضریب تبدیل غذایی در سه تیمار شاهد، 33 و 66 درصد جایگزینی نبود در حالی که تیمار 100 درصد جایگزینی به طور معنی داری از افزایش وزن روزانه کمتر و ضریب تبدیل غذایی بالاتری برخوردار بود (05/0P<). هیچ اختلاف آماری در غلظت اوره سرم خون بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد (05/0P>) ولی غلظت گلوکز سرم خون در تیمار 100 درصد جایگزینی ( mg/dL28/60) پایین تر از سایر تیمارها بود (05/0P<). بر اساس نتایج تحقیق حاضر جایگزینی جو با تفاله مرکبات سطح 66 درصد در جیره غذایی بره های نژاد تالشی از نظر اقتصادی پیشنهاد می شود.
کلمات کلیدی
اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی@article{paperid:1049962,
author = {عابدینی ا and قورچی ت and زره داران, سعید},
title = {اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی},
journal = {تحقیقات تولیدات دامی},
year = {2012},
volume = {2},
number = {1},
month = {December},
issn = {2252-0872},
pages = {41--51},
numpages = {10},
keywords = {اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی},
}
%0 Journal Article
%T اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی
%A عابدینی ا
%A قورچی ت
%A زره داران, سعید
%J تحقیقات تولیدات دامی
%@ 2252-0872
%D 2012