عنوان : ( بررسی برهمکنش منگنز و فسفر در کشت مزرعهای سیبزمینی(رقم اسپریت) )
نویسندگان: مریم خداویسی , رضا خراسانی , علیرضا آستارائی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
سیبزمینی یکی از مهمترین محصولات غدهای است که از نظر اقتصادی و ارزش غذایی اهمیت بسیار بالایی دارد. دستیابی به عملکرد و ارزش تغذیهای در آن علاوه بر استفاده از رقم مناسب، مستلزم وجود مقدار کافی و متعادل عناصر غذایی در خاک است. به منظور بررسی تاثیر عناصر منگنز و فسفر بر روی عملکرد و صفات کیفی سیبزمینی آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی شامل سه سطح منگنز (0، 2 و5 میلیگرم بر کیلوگرم) و دو سطح فسفر(100 و 130 کیلوگرم در هکتار) در سه تکرار انجام شد. منابع کودی به صورت خاکی، قبل از کاشت مورد استفاده قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطوح منگنز و فسفر عملکرد بهطور معنیداری افزایش پیدا مییابد، درصد ماده خشک، پروتئین و نشاسته غدهها در بالاترین سطح کاربرد این عناصر افزایش بیشتری نسبت به سطوح پایینتر پیدا کرده است.
کلمات کلیدی
, سیبزمینی, فسفر, منگنز, کیفیت محصول, برهمکنش@inproceedings{paperid:1050260,
author = {خداویسی, مریم and خراسانی, رضا and آستارائی, علیرضا},
title = {بررسی برهمکنش منگنز و فسفر در کشت مزرعهای سیبزمینی(رقم اسپریت)},
booktitle = {دومین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک},
year = {2015},
location = {همدان, ايران},
keywords = {سیبزمینی، فسفر، منگنز، کیفیت محصول، برهمکنش},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی برهمکنش منگنز و فسفر در کشت مزرعهای سیبزمینی(رقم اسپریت)
%A خداویسی, مریم
%A خراسانی, رضا
%A آستارائی, علیرضا
%J دومین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک
%D 2015