عنوان : ( اهمیت تغذیه ای جلبک ها در آبزی پروری )
نویسندگان: زهرا لاری ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
جلبک ها گروهی از موجودات فتوسنتز کننده هستند که تا کنون بیش از 75000گونه از آن ها شناسایی شده است. جلبک های دریازی علاوه بر نقش قابل ملاحظه ای که در تولید اکسیژن اتمسفری دارند، جزو اولین حلقه از زنجیره غذایی هستند. برخی منابع غذایی ارزشمند دریایی از قبیل روغن کبد ماهی ناشی از مصرف جلبک ها و در نتیجه اندوخته شدن اسیدهای چرب امگا 3 آن ها درون کبد ماهی می باشد. ذخایر ارزشمند پروتئینی و لیپید جلبک ها، آن ها را به عنوان منبع غذایی در دسترس و قابل توجه در صنعت آبزی پروری مطرح می سازد. جلبک های دریایی منبع با ارزشی از اسیدهای چرب ضروری برای رشد ماهیان هستند. جلبک ها را می توان به طور مستقیم به تانک های در حال رشد ماهی ها اضافه نمود و یا به طور غیر مستقیم به عنوان غذای سخت پوستان مورد مصرف قرار داد.
کلمات کلیدی
, ریزجلبک, آبزی پروری, ارزش غذایی, پروتئین, لیپید@inproceedings{paperid:1052462,
author = {لاری, زهرا},
title = {اهمیت تغذیه ای جلبک ها در آبزی پروری},
booktitle = {همایش جانورشناسی کاربردی},
year = {2015},
location = {ايران},
keywords = {ریزجلبک- آبزی پروری- ارزش غذایی- پروتئین- لیپید},
}
%0 Conference Proceedings
%T اهمیت تغذیه ای جلبک ها در آبزی پروری
%A لاری, زهرا
%J همایش جانورشناسی کاربردی
%D 2015