سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09

عنوان : ( بررسی تاثیر غلظت و سرعت جریان محلول زئین بر روی قطر نانوالیاف تولیدشده به روش الکتروریسی، جهت ریز پوشانی اجزاء مواد موثره غذایی و دارویی )

نویسندگان: محی الدین کاظمی کیله گلان , جبرائیل موفق , عبداله جمشیدی , بهروز قرانی , محمد امین میری , محمد عزیز زاده ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

موضوع و اهداف:. زئین(پروتئین ذرت) به علت خصوصیات مناسب برای تولید نانوالیاف، مقاومت حرارتی بالا و زیست سازگار ی مطلوب، استفاده رو به رشدی را در زمینه های مختلف صنایع غذایی از جمله ریزپوشانی موادموثره یافته است. در تحقیق حاضر ، تاثیر پارامترهای غلظت و سرعت جریان محلول زئین در دستگاه الکتروریسی بر قطر نانو الیاف تولید شده از زئین بررسی شده است. روش تحقیق: سه غلظت W/V 5/26% ،5/24% ،5/22% از زئین، به عنوان پارامترهای محلول زیست ماده، هر کدام با سه سرعت جریان متفاوت mL/h 4، 5/ 2 ،1 ، که از پارامترهای دستگاهی الکتروریسی می باشند، انتخاب شد. تولید نانو الیاف از هر غلظت، برای هر سرعت جریان، سه بار انجام شد. نانوالیاف تولید شده، از لحاظ مورفولوژی و قطر الیاف بوسیله میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM) بررسی شدند. نتایج مقاله: نتایج مطالعه نشان داد ارتباط معناداری ( 0001/0˂p) بین غلظت زئین و قطر الیاف وجود دارد یعنی با افزایش غلظت زئین، قطر الیاف افزایش یافت. همچنین با افزایش غلظت، تشکیل دانه (bead) بر روی غشاء تولید شده از نانوالیاف کاهش یافت. همچنین با افزایش سرعت جریان محلول پلیمری، قطر الیاف تولید شده افزایش یافت. نتیجه گیری کلی: نتایج تحقیق نشان داد با تنظیم غلظت زئین می توان نانوالیاف با قطر مناسب برای ریز پوشانی و کنترل آزادسازی مواد موثره غذایی و داروی تولید نمود.

کلمات کلیدی

, الکتروریسی, نانوالیاف, زئین, سرعت جریان, غلظت
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1053862,
author = {کاظمی کیله گلان, محی الدین and جبرائیل موفق and جمشیدی , عبداله and بهروز قرانی and محمد امین میری and عزیز زاده, محمد},
title = {بررسی تاثیر غلظت و سرعت جریان محلول زئین بر روی قطر نانوالیاف تولیدشده به روش الکتروریسی، جهت ریز پوشانی اجزاء مواد موثره غذایی و دارویی},
booktitle = {سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی},
year = {2015},
location = {ايران},
keywords = {الکتروریسی، نانوالیاف، زئین، سرعت جریان، غلظت},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر غلظت و سرعت جریان محلول زئین بر روی قطر نانوالیاف تولیدشده به روش الکتروریسی، جهت ریز پوشانی اجزاء مواد موثره غذایی و دارویی
%A کاظمی کیله گلان, محی الدین
%A جبرائیل موفق
%A جمشیدی , عبداله
%A بهروز قرانی
%A محمد امین میری
%A عزیز زاده, محمد
%J سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی
%D 2015

[Download]