عنوان : ( مروری بر مان ها (شیرابه های قندی) مهم ایران )
نویسندگان: ارمغان سالم , محبت محبی , سید احمد شهیدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
مان ها موادی با طعم کمی شیرین و ملایمند که به عنوان یکی از محصولات فرعی مراتع و جنگل ها، حاصل برهم کنش عوامل زنده و غیر زنده در اکوسیستم ها با خواص درمانی شناخته شده اند که مصارف متنوع آن ها ریشه در طب سنتی و کهن دارد و حکمای نامی ایران زمین از جمله ابن سینا و ابوریحان بیرونی به خواص درمانی آن ها اشاراتی داشته اند. هدف از انجام این پژوهش مروری بر مان هایی چون گز علفی، گز خوانسار، ترنجبین و ... بوده است. با توجه به نتایج مان ها (شیرابه های قندی) دارای ارزش غذایی و دارویی فراوانی می باشد و به عنوان جایگزینی مناسب برای قند در تولید غذاهای هدفمند ارزیابی می شوند.
کلمات کلیدی
, مان, گز خوانسار, ترنجبین, ارزش دارویی@inproceedings{paperid:1054128,
author = {ارمغان سالم and محبی, محبت and سید احمد شهیدی},
title = {مروری بر مان ها (شیرابه های قندی) مهم ایران},
booktitle = {همایش ملی گیاهان دارویی},
year = {2013},
location = {آمل, ايران},
keywords = {مان، گز خوانسار،ترنجبین، ارزش دارویی},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر مان ها (شیرابه های قندی) مهم ایران
%A ارمغان سالم
%A محبی, محبت
%A سید احمد شهیدی
%J همایش ملی گیاهان دارویی
%D 2013