عنوان : ( مطالعه بافت شناسی همبرگر های تولید شده صنعتی از نظر وجود بافت های غیر مجاز با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی )
نویسندگان: بشیر سبحانی , احمدرضا راجی , سعید خان زادی ,چکیده
مصرف فرآورده های گوشتی مانند همبرگر هر روز در کشور افزایش می یابد در این تحقیق به بررسی بافت های غیر مجاز و مجاز در نمو نه های همبرگر پرداخته و توانستیم آنها را تشخیص دهیم.
کلمات کلیدی
, همبرگر, بافت های غیر مجاز خوراکی, بافت شناسی , رنگ اختصاصی@inproceedings{paperid:1054303,
author = {سبحانی, بشیر and راجی, احمدرضا and خان زادی, سعید},
title = {مطالعه بافت شناسی همبرگر های تولید شده صنعتی از نظر وجود بافت های غیر مجاز با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی},
booktitle = {اولیت همایش جانور شناسی},
year = {2015},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {همبرگر، بافت های غیر مجاز خوراکی، بافت شناسی ، رنگ اختصاصی},
}
%0 Conference Proceedings
%T مطالعه بافت شناسی همبرگر های تولید شده صنعتی از نظر وجود بافت های غیر مجاز با رنگ آمیزی های عمومی و اختصاصی
%A سبحانی, بشیر
%A راجی, احمدرضا
%A خان زادی, سعید
%J اولیت همایش جانور شناسی
%D 2015