National and Regional Conference of Mariculture: Sustainable Development of Cage Culture , 2016-03-01

عنوان : ( بررسی عملکرد تغذیه ای ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) در استفاده از اسیدهای آمینه ی خالص در جیره )

نویسندگان: مرتضی یعقوبی , جاسم غفله مرمضی , امید صفری ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

قیمت بالای منابع پروتئینی، محدودیت دسترسی و غیر قابل پیش بینی بودن بازار، احتیاج به منابع جایگزین پروتئین در غذای ماهی را افزایش می دهد. ماهی صبیتی یکی از گونه¬های با ارزش در صنعت آبزی¬پروری ماهیان دریایی می باشد. تامین اسیدهای آمینه ضروری این موجود یکی از راهکارهای افزایش بهبود عملکرد رشد می باشد. در زمان استفاده از اسیدهای آمینه خالص به 40 درصد کل پروتئین جیره، تثبیت نیتروژنی به میزان 11 درصد کاهش یافت.

کلمات کلیدی

, ماهی صبیتی, پودر ماهی, اسیدهای آمینه¬ی خالص, جایگزینی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1055451,
author = {مرتضی یعقوبی and جاسم غفله مرمضی and صفری, امید},
title = {بررسی عملکرد تغذیه ای ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) در استفاده از اسیدهای آمینه ی خالص در جیره},
booktitle = {National and Regional Conference of Mariculture: Sustainable Development of Cage Culture},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {ماهی صبیتی، پودر ماهی، اسیدهای آمینه¬ی خالص، جایگزینی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی عملکرد تغذیه ای ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) در استفاده از اسیدهای آمینه ی خالص در جیره
%A مرتضی یعقوبی
%A جاسم غفله مرمضی
%A صفری, امید
%J National and Regional Conference of Mariculture: Sustainable Development of Cage Culture
%D 2016

[Download]