عنوان : ( اثرات کمبود اسید آمینه ی لیزین در جیره بر فاکتورهای رشد و پروفیل اسید آمینه ی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta) )
نویسندگان: مرتضی یعقوبی , جاسم غفله مرمضی , امید صفری ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
لیزین اغلب یکی از محدود کننده ترین اسیدهای آمینه در اجزای غذایی مورد استفاده در غذای ماهیان تجاری می باشد که این محدودیت اغلب در مواردی که منابع پروتئین گیاهی جایگزین منابع پروتئین جانوری می شود، بیشتر قابل مشاهده است. جیره حاوی پودر ماهی و یک جیره حاوی 40 درصد با کمبود لیزین فرموله شد. ضریب تبدیل غذایی در جیره حاوی پودر ماهی 10 درصد بیشتر از جیره دیگر بود. شاخص چربی احشایی با کاهش در میزان لیزین جیره به صورت معنی¬داری افزایش یافت.
کلمات کلیدی
, ماهی صبیتی, کمبود اسید آمینه لایزین, فاکتورهای رشد, پروفیل اسید آمینه@inproceedings{paperid:1055453,
author = {مرتضی یعقوبی and جاسم غفله مرمضی and صفری, امید},
title = {اثرات کمبود اسید آمینه ی لیزین در جیره بر فاکتورهای رشد و پروفیل اسید آمینه ی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)},
booktitle = {National and Regional Conference of Mariculture: Sustainable Development of Cage Culture},
year = {2016},
location = {اهواز, ايران},
keywords = {ماهی صبیتی، کمبود اسید آمینه لایزین، فاکتورهای رشد، پروفیل اسید آمینه},
}
%0 Conference Proceedings
%T اثرات کمبود اسید آمینه ی لیزین در جیره بر فاکتورهای رشد و پروفیل اسید آمینه ی ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
%A مرتضی یعقوبی
%A جاسم غفله مرمضی
%A صفری, امید
%J National and Regional Conference of Mariculture: Sustainable Development of Cage Culture
%D 2016