عنوان : ( مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هریک از روش ها )
نویسندگان: حامد مهدویان مهر , ناصر صداقت ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
نظارت بر کیفیت و فساد محصولات گوشتی تازه، با هدف کاهش ابتلا به بیماری های غذایی و کاهش تولید ضایعات گوشتی در طول زنجیره تامین آن ضروری است. اگرچه، سیستم های سنتی بسنته بندی قادر به ارائه خدماتی کمی در زمینه نظارت بر زنجیره تامین می باشند، اما سامانه های جدید بسته بندی هوشمند با هدف نظارت بر کیفیت گوشت های بسته بندی شده و یا محیط پیرامون آن، در حال پیشرفت به سمت ارائه راه حل های نوآورانه در صنعت تولید و عرضه فراورده های گوشتی می باشند. به طوری که، انواع شناساگر های تجاری دما- زمان، اکسیژن و یکپارچگی و شناساگر¬های تازگی و رادیو فرکانس با مفاهیم هوشمند، در جهت بهبود شرایط نگهداری و کاهش ضایعات محصولات گوشتی تازه و ایمن تر، تا کنون به بازار تجارت مواد غذایی معرفی شده اند. با این حال هریک از این روش ها دارای معایب و مزایای بوده که عملکرد و کارایی آن سامانه را تحت تاثیر قرار می دهد
کلمات کلیدی
, محصولات گوشتی تازه, بسته بندی هوشمند, شناساگرهای دما-زمان و تازگی, سامانه های رادیو فرکانس(RFID), مزایا و معایب@article{paperid:1055681,
author = {مهدویان مهر, حامد and صداقت, ناصر},
title = {مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هریک از روش ها},
journal = {علوم و فنون بسته بندی},
year = {2016},
volume = {6},
number = {24},
month = {March},
issn = {2228-6675},
pages = {70--86},
numpages = {16},
keywords = {محصولات گوشتی تازه، بسته بندی هوشمند، شناساگرهای دما-زمان و تازگی، سامانه های رادیو فرکانس(RFID); مزایا و معایب},
}
%0 Journal Article
%T مروری بر روش های بسته بندی هوشمند در محصولات گوشتی تازه و شناخت مزایا و معایب کاربردی هریک از روش ها
%A مهدویان مهر, حامد
%A صداقت, ناصر
%J علوم و فنون بسته بندی
%@ 2228-6675
%D 2016