عنوان : ( بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی )
نویسندگان: فاطمه صادقی , ناصر صداقت ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
استفاده از فرآوری مواد غذایی توسط فشار بالا، به عنوان یک روش نوین نگهداری مواد غذایی در حال افزایش است. افزایش فشار و دمای ایجاد شده در فرایند ممکن است بر ساختار پلیمر بسته¬بندی تاثیر قابل توجهی داشته باشد. بنابراین انتخاب مواد بسته-بندی بسیار حائز اهمیت است. زیرا بسته¬بندی باید در مقابل فشار، انعطاف¬پذیری لازم را داشته و یکپارچگی خود را حفظ کند. مقاله حاضر مروری بر تحقیقات اخیر انجام شده در زمینه تغییر ویژگی¬های مواد بسته¬بندی طی فرایند فشار بالا است که در سه حوزه خواص مکانیکی، ممانعت¬کنندگی و مهاجرت تفکیک شده است.
کلمات کلیدی
, فرایند فشار بالا, بسته¬بندی مواد غذایی, مهاجرت, ممانعت¬کنندگی و خواص مکانیکی@inproceedings{paperid:1056804,
author = {صادقی, فاطمه and صداقت, ناصر},
title = {بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی},
booktitle = {دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی},
year = {2016},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {فرایند فشار بالا، بسته¬بندی مواد غذایی، مهاجرت، ممانعت¬کنندگی و خواص مکانیکی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی
%A صادقی, فاطمه
%A صداقت, ناصر
%J دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
%D 2016