عنوان : ( Use of the image processing technique to determine the physical properties and mechanical damage the date fruit zahedi )
نویسندگان: محمودرضا گلزاریان ,چکیده
محاسبه خواص فیزیکی (جرم، ابعاد، مساحت، حجم،..). محصولات کشاورزی به دلیلهای مختلفی از جمله بررسی کیفیت و درجه بندی انجام می شود. طی سالیان اخیر استفاده از روش غیر مخرب و سریع ماشین بینایی با کامپیوتر و دوربینهای دیجیتال گسترش و محبوبیت یافته است. ایران از لحاظ تولید خرما در رتبه دوم جهانی قرار دارد اما به دلیل عدم وجود تکنولوژیهای مناسب و کارآمد در این زمینه، سهم عمدهای از تولیدات این محصول بههدر میرود. این پژوهش تلاشی برای توسعه و ارزیابی استفاده از تکنیک پردازش تصویر برای تعیین خواص فیزیکی و آسیبهای مکانیکی میوه خرما رقم زاهدی در راستای افزایش کیفی میوه خرما میباشد. نتایج به دست آمده از پردازش تصاویر گرفته شده حاکی از آنست که استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص ابعادی میوه خرما از دقت بالای (برزگتر از )%98و خطای اندازهگیریها کمتر %5از برخودار است. همچنین دقت تکنیک پردازش تصویر در تشخیص میوههای خراب خرما بالاتر از %96محاسبه شد.
کلمات کلیدی
, پردازش تصویر, خواص فیزیکی, آسیب, کیفیت, خرما@inproceedings{paperid:1058452,
author = {گلزاریان, محمودرضا},
title = {Use of the image processing technique to determine the physical properties and mechanical damage the date fruit zahedi},
booktitle = {International conference on research in science and technology},
year = {2015},
location = {کوالالامپور, مالزي},
keywords = {پردازش تصویر، خواص فیزیکی، آسیب، کیفیت، خرما},
}
%0 Conference Proceedings
%T Use of the image processing technique to determine the physical properties and mechanical damage the date fruit zahedi
%A گلزاریان, محمودرضا
%J International conference on research in science and technology
%D 2015