هفتمین کنگره علوم دامی , 2016-09-07
عنوان : ( تعیین ترکیبات شیمیایی خلر فرآوری شده و بررسی قابلیت هضم و تولید گاز به روش آزمایشگاهی )
نویسندگان: حسین راست پور , سیدعلیرضا وکیلی , عباسعلی ناصریان , محسن دانش مسگران , رضا ولی زاده ,فایل:
Full Text

چکیده
هدف از این پژوهش، بررسی تأثیر انواع فرآوری حرارتی دانه خلربر فراسنجه های تولیدگاز وترکیب شیمیایی آن می باشد. بدین منظور، دانه خلر رابه شش روش مختلف فرآوری نمودیم که عبارتنداز:اتوکلاو،برشته کردن،آون،اکسترود،کوره 121 درجه، ،8 ،6 ،4 ، کوره 211 درجه.وباخلرمعمولی هفت نمونه مقایسه ای داشتیم . پس ازآن میزان گاز تولیدی در طی ساعات 2 25 متغیربودومقدارانرژی خام / 23 تا 25 / 22 و 66 ساعت پس از انکوباسیون اندازهگیری شد. مقدار پروتئین از 61 ،48 ،24 ،16 نیز 3221 تا 4261 متغیر بود.در بین نمونه های آزمایشی نمونه اکسترودشده وآون به ترتیب بهترین عملکرد را داشتند.