عنوان : ( تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی )
نویسندگان: زینب جادری , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
آلرژی غذایی شرایطی است که فرد نسبت به ترکیبات غذایی خاص مانند ، آنتی ژنها، پروتئینها یا مولکولهای بزرگ موجود در غذا حساسیت پیدا کرده و موجب واکنش سیستم ایمنی بطور خفیف یا شدید می گردد که حتی ممکن است باعث حملههای آنافیلاکتیک )شوک حساسیتی( شده و در نهایت منجر به مرگ شود. این حملهها گاهی به قدری شدید است که راه عبور هوای تنفسی بسته میشود. مواد غذایی مانند بادام زمینی ، غذاهای دریایی، شیر و تخم مرغ از منابعی هستند که در برخی افراد موجب حساسیت بالا شده و علائم آلرژی درآنها ممکن است ظاهر گردد. امروزه روش های موثر و کم عارضه پیشگیری و درمان آلرژی مورد توجه قرار گرفته ، که در این راستا استفاده از باکتریهای پروبیوتیک از اهمیت خاصی برخوردار بوده، و در ارتقاء سلامت افراد نقش زیادی دارند . به دلیل مزایای فراوان بالقوه ، به ویژه در درمان اسهال، کاهش کلسترول بالا، درماتیت آتوپیک، اگزما و اختلالات گوارشی از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت هستند ، پروبیوتیک ها باتاثیر مثبت بر سیستم ایمنی بدن می توانند موجب کاهش علائم و پیشگیری از آلرژی غذایی گردند . مقاله حاضر به بررسی پیشرفت های اخیر در درمان آلرژی غذایی از طریق به کارگیری پروبیوتیک ها و یا سینبیوتیک ها می پردازد . نتایج حاصل از چندین گزارش بسیار امیدوارکننده نشان می دهد آنها می توانند دستگاه ایمنی را تحت تاثیر قرار داده و از بروز آلرژی جلوگیری کنند
کلمات کلیدی
, پروبیوتیک , سینبیوتیک , آلرژی غذایی , سیستم ایمنی , آنافیلاکتیک@inproceedings{paperid:1060444,
author = {جادری, زینب and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی},
title = {تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی},
booktitle = {اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {پروبیوتیک ، سینبیوتیک ، آلرژی غذایی ، سیستم ایمنی ،آنافیلاکتیک},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی
%A جادری, زینب
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%J اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی
%D 2016