عنوان : ( بررسی اثر سطوح مختلف تفاله گیاه آویشن بر فراسنجههای خونی و آنزیمهای کبدی سرمی خون جوجه ای گوشتی )
نویسندگان: ثریا آیته اللهی , حسن کرمانشاهی , رضا مجیدزاده هروی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
این پژوهش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف تفاله آویشن بر فراسنجههای خونی و آنزیمهای کبدی سرمی خون جوجههای گوشتی انجام پذیرفت. در این پژوهش تعداد 300 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 ، با 5 تیمار، 5 تکرار و 12 قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی به مدت 42 روز در داخل قفس پرورش داده شد. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: 1- تیمار شاهد )بدون تفاله 1 % تفاله / 2 % سبوس گندم، تیمار 3- حاوی 5 / 0 % تفاله آویشن و 25 / آویشن( حاوی 3 % سبوس گندم، تیمار 2- حاوی 75 0 % سبوس گندم، تیمار 5- حاوی 3 % تفاله آویشن )بدون / 2 % تفاله آویشن و 75 / 1 % سبوس گندم، تیمار 4- حاوی 25 / آویشن و 5 سبوس گندم(. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که بالا رفتن سطح تفاله آویشن تاثیر معنی داری بر هموگلوبین و آلبومین ندارد. سطوح متوسط آویشن جایگزین شده بیشترین تعداد لنفوسیت را نسبت به تیمار شاهد و سطح بالای آویشن ) 3%( داشت. مقدار با افزودن آویشن نسبت به )SGOT و SGPT ،LDH( هتروفیل، نسبت هتروفیل به لنفوسیت و سه آنزیم کبدی اندازه گیری شده گروه شاهد کاهش یافت.
کلمات کلیدی
آلبومین_ آنزیمهای کبدی_ تفاله آویشن_ فراسنجههای خونی_ نوتروفیل_ هتروفیل_ هموگلوبین.@inproceedings{paperid:1060451,
author = {آیته اللهی, ثریا and کرمانشاهی, حسن and مجیدزاده هروی, رضا},
title = {بررسی اثر سطوح مختلف تفاله گیاه آویشن بر فراسنجههای خونی و آنزیمهای کبدی سرمی خون جوجه ای گوشتی},
booktitle = {هفتمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
keywords = {آلبومین_ آنزیمهای کبدی_ تفاله آویشن_ فراسنجههای خونی_ نوتروفیل_ هتروفیل_ هموگلوبین.},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر سطوح مختلف تفاله گیاه آویشن بر فراسنجههای خونی و آنزیمهای کبدی سرمی خون جوجه ای گوشتی
%A آیته اللهی, ثریا
%A کرمانشاهی, حسن
%A مجیدزاده هروی, رضا
%J هفتمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2016