دهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران , 2016-08-30

عنوان : ( تولید نانوذرات با استفاده از فرایند ضد حلال فوق بحرانی برای کاربرد در صنایع غذایی )

نویسندگان: صادق مهاجری , حسین عجم ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

تعداد رو به افزایشی از انواع مختلف نانوذرات برای کاربردهای غذایی توسعه داده شده است. که برخی از کاربردهای آن عبارتند از کپسوله کردن، نگهداری و آزادسازی مواد غذایی فعال. همچنین این مواد میتوانند برای غلبه بر اثرات نامطلوب مواد غذایی ناشی از چربی، شکر یا نمک و همچنین به عنوان سنسورهایی برای تشخیص آلوده کننده های مواد غذایی و فاسدکننده های میکروبی استفاده شوند. تکنیکهای متفاوتی برای تولید نانوذرات غذایی توسعه داده شده است که تفاوتهایی از باب سادگی، هزینه و دسترس پذیری دارند. در این تحقیق ایتدا به بررسی فرایند ضدحلال فوق بحرانی و مزایا و معایب این روش می پردازیم، سپس کاربردهای مواد تولیدی با این روش در صنایع غذایی را بررسی می کنیم در ادامه به سه کاربرد مهم این روش در صنایع غذایی اشاره می شود و در نهایت فرایندهای مرتبط با این روش معرفی می گردد.

کلمات کلیدی

, صنایع غذایی, ضدحلال فوق بحرانی, نانوذرات
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1060728,
author = {مهاجری, صادق and عجم, حسین},
title = {تولید نانوذرات با استفاده از فرایند ضد حلال فوق بحرانی برای کاربرد در صنایع غذایی},
booktitle = {دهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران},
year = {2016},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {صنایع غذایی، ضدحلال فوق بحرانی، نانوذرات},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تولید نانوذرات با استفاده از فرایند ضد حلال فوق بحرانی برای کاربرد در صنایع غذایی
%A مهاجری, صادق
%A عجم, حسین
%J دهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران
%D 2016

[Download]