عنوان : ( شناسایی و تاثیر باکتری های اندوفیت بر جوانه زنی بذر و شاخص های رشدی گیاه خیار )
نویسندگان: فرخنده امینی , عصمت مهدی خانی مقدم , ساره بقائی راوری ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
خیار یکی از صیفی جات مهم کشور است که در بسیاری از مناطق کشت می گردد. به منظور بررسی تاثیر باکتری های اندوفیت خیار بر جوانه زنی بذر و شاخص های رشدی خیار . L Cucumis sativus)، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه و گلخانه در سال 1393 انجام گرفت. بدین منظور تعداد 70 جدایه از ریشه خیار جداسازی و خالص سازی گردید. نتایج نشان داد که تاثیر باکتری های اندوفیت بر درصد جوانه زنی بذر در سطح احتمال 1% معنی دار بود. بیشترین درصد جوانه زنی بذر به ترتیب مربوط به جدایهEm21 (95 درصد)، Fm1 (66 درصد)، Gm21 (64 درصد) و Ig1 (67/63 درصد)، بیشترین شاخص قدرت به ترتیب مربوط به جدایه Ig1 (66/1954)، Fm1(1949)، Em21(7/1887)، Em3 (6/1479) و Em1 (4/1371) و کمترین شاخص قدرت و جوانه زنی بذر مربوط به شاهد (MgSO4) مشاهده گردید......
کلمات کلیدی
, باکتری های اندوفیت, جوانه زنی بذر, خیار, شاخص های رشدی@inproceedings{paperid:1060809,
author = {امینی, فرخنده and مهدی خانی مقدم, عصمت and بقائی راوری, ساره},
title = {شناسایی و تاثیر باکتری های اندوفیت بر جوانه زنی بذر و شاخص های رشدی گیاه خیار},
booktitle = {اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی محیط زیست و منابع طبیعی پایدار},
year = {2016},
location = {همدان, ايران},
keywords = {باکتری های اندوفیت، جوانه زنی بذر، خیار، شاخص های رشدی},
}
%0 Conference Proceedings
%T شناسایی و تاثیر باکتری های اندوفیت بر جوانه زنی بذر و شاخص های رشدی گیاه خیار
%A امینی, فرخنده
%A مهدی خانی مقدم, عصمت
%A بقائی راوری, ساره
%J اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
%D 2016