عنوان : ( ارزیابی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پونه، کاکوتی، آویشن خراسانی و زیره سبز جمع آوری شده از استان خراسان رضوی )
نویسندگان: نرجس منصوری کلوخی , محمد مقدم , فاطمه کاظمی , معصومه بحرینی , حسین آروئی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
به منظور ارزیابی میزان فنول کل وفعالیت آنتی اکسیدانی چهار گیاه دارویی )پونه، کاکوتی، آویشن خراسانی و زیره سبز) بومی خراسان، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. عصاره متانولی این گیاهان به روش مسراسیون تهیه و میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی آن ها به روش DPPH تعیین گردید. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که بیشترین میزان فنل کل مربوط به عصاره آویشن و کمترین میزان فنول مربوط به عصاره پونه بود وبین عصاره زیره سبز و کاکوتی تفاوت معناداری وجود نداشت. همچنین بیشترین و کمترین درصد آنتی اکسیدانی به ترتیب در آویشن خراسانی و کاکوتی مشاهده شد و همچنین زیره سبز از درصد آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به پونه برخوردار بود
کلمات کلیدی
, گیاهان دارویی, عصاره, فنول کل, فعالیت آنتی اکسیدانی@inproceedings{paperid:1061253,
author = {منصوری کلوخی, نرجس and مقدم, محمد and کاظمی, فاطمه and بحرینی, معصومه and آروئی, حسین},
title = {ارزیابی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پونه، کاکوتی، آویشن خراسانی و زیره سبز جمع آوری شده از استان خراسان رضوی},
booktitle = {اولین همایش ملی و اولین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی},
year = {2016},
location = {غیر حضوری, ايران},
keywords = {گیاهان دارویی، عصاره، فنول کل، فعالیت آنتی اکسیدانی},
}
%0 Conference Proceedings
%T ارزیابی میزان فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پونه، کاکوتی، آویشن خراسانی و زیره سبز جمع آوری شده از استان خراسان رضوی
%A منصوری کلوخی, نرجس
%A مقدم, محمد
%A کاظمی, فاطمه
%A بحرینی, معصومه
%A آروئی, حسین
%J اولین همایش ملی و اولین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی
%D 2016