عنوان : ( بررسی آثار تغییر قیمت گوشت قرمز بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ایران )
نویسندگان: علی رضا کرباسی , بهاره زندی دره غریبی ,چکیده
ضروری بودن انواع گوشت در سبد مصرفی و از سوی دیگر، کاهش مخارج (درآمد) واقعی خانوار که به دلیل افزایش شدید شاخص قیمت می باشد؛ لزوم توجه خاص به صنعت دامپروری و توسعه آن را مشخص میکند. بنابراین، لازم است که دولت با شناخت عوامل مؤثر بر توابع اصلی بازار گوشت و اتخاذ سیاستهای مناسب تنظیم بازار از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان حمایت کند. 1360 با استفاده از الگوی - در این مطالعه توابع عرضه و تقاضا گوشت قرمز برای دوره زمانی 1390 خود توزیعی با وقفه های گسترده برآورد شد و مقدار تغییرات رفاه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان 1380 مورد ارزیابی قرار گرفت. - 10 % و 20 % برای دوره زمانی 1390 ، % در اثر افزایش قیمت 5 نتایج نشان دادند که بر اثر افزایش 5% قیمت، رفاه مصرف کننده و تولید کننده در سال 1380 به ترتیب 444247 و 503305 میلیون ریال کاهش یافته که این مقدار در سال 1390 به 826653 و 3056330 میلیون ریال رسیده است. بنابراین، پیشنهاد می شود با تخصیص یارانه نهاده های تولیدی بویژه یارانه خوراک دام برای دامداران از افزایش بیش از اندازه قیمت گوشت قرمز جلوگیری کرد.
کلمات کلیدی
, گوشت قرمز, عرضه, تقاضا, تغییرات رفاه.@article{paperid:1061369,
author = {کرباسی, علی رضا and بهاره زندی دره غریبی},
title = {بررسی آثار تغییر قیمت گوشت قرمز بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ایران},
journal = {تحقیقات اقتصاد کشاورزی},
year = {2017},
volume = {8},
number = {4},
month = {March},
issn = {2008-6407},
pages = {39--60},
numpages = {21},
keywords = {گوشت قرمز، عرضه، تقاضا، تغییرات رفاه.},
}
%0 Journal Article
%T بررسی آثار تغییر قیمت گوشت قرمز بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ایران
%A کرباسی, علی رضا
%A بهاره زندی دره غریبی
%J تحقیقات اقتصاد کشاورزی
%@ 2008-6407
%D 2017