کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , 2015-11-11
عنوان : ( بررسی اثر اسید استیک و آب ازن دار بر شمارش کلی میکرو ارگانیزم های لاشه مرغ )
نویسندگان: نعیمه کاظمی طاسکوه , محمدحسین حدادخداپرست , محمدجواد وریدی ,فایل: Full Text
چکیده
دراین تحقیق تاثیر اسید استیک در سطوح1و2 در صدو آب ازن دار در غلظت های 0.2 ، 0.5 و 1 پی پی ام در زمان ثابت 10 دقیقه بر روی شمارش کلی میکروبی لاشه مرغ مورد بررسی قرار گرفت.رفت،
کلمات کلیدی
, آب ازن دار, اسید استیک, شمارش کلی میکروارگانیزم ها, لاشه مرغبرای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.
@inproceedings{paperid:1061603,
author = {کاظمی طاسکوه, نعیمه and حدادخداپرست, محمدحسین and وریدی, محمدجواد},
title = {بررسی اثر اسید استیک و آب ازن دار بر شمارش کلی میکرو ارگانیزم های لاشه مرغ},
booktitle = {کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران},
year = {2015},
location = {قوچان, ايران},
keywords = {آب ازن دار، اسید استیک،شمارش کلی میکروارگانیزم ها،لاشه مرغ},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثر اسید استیک و آب ازن دار بر شمارش کلی میکرو ارگانیزم های لاشه مرغ
%A کاظمی طاسکوه, نعیمه
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A وریدی, محمدجواد
%J کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
%D 2015