سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند , 2016-02-07

عنوان : ( بررسی اثرات سلامت بخش ژل آلئوورا و کاربرد آن در صنایع غذائی )

نویسندگان: شکیبا کیانیانی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

ژل آلئوورا حاوی 99 درصد آب و 1 درصد ماده خشک است که 55 درصد ماده خشک آن ترکیبات پلی ساکاریدی است.حاوی ویتامین های A-E-C-B1-B2-B12 میباشد.همچنین دارای ترکیبات زیست فعال میباشد. اخیرا از ژل آلوئورا در صنعت عملگر استفاده میکنند و از آن در تولید نوشیدنی بستنی و پوشش خوراکی استفاده میشود. همچنین این محصول به شکل قرص کپسول و روغن مورذ استفاده قرار میگیرد.

کلمات کلیدی

, ژل آلئوورا, محصولات عملگرا, ترکیبات آنتی اکسیدانی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1061709,
author = {کیانیانی, شکیبا and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {بررسی اثرات سلامت بخش ژل آلئوورا و کاربرد آن در صنایع غذائی},
booktitle = {سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
keywords = {ژل آلئوورا،محصولات عملگرا،ترکیبات آنتی اکسیدانی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثرات سلامت بخش ژل آلئوورا و کاربرد آن در صنایع غذائی
%A کیانیانی, شکیبا
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
%D 2016

[Download]