عنوان : ( مروری بر بسته بندی قاووت )
نویسندگان: فرشته السادات صفائی , ناصر صداقت , علی شریف ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
با وجود تولید فراوان قاووت در استان کرمان، این محصول سهمی در صادرات مواد غذایی ندارد. به طور کلی عواملی نظیر، نبودن بستهبندی مناسب، لحاظ نشدن استانداردهای کیفی و بهداشتی توسط تولیدکنندگان، عرضه¬ی فله¬ای قاووت، نداشتن بسته¬بندی متناسب با صادرات و سلایق مصرفکنندگان و ضعف در معرفی و بازاریابی سبب شده است که این ماده غذایی قابلعرضه به کشورهای مجاور نباشد و در بازارهای داخلی نیز کمتر شناخته شود. ترکیبات تشکیلدهندهی قاووت شامل دانه¬ها و آجیل¬ها است. قسمت اعظمی از این ترکیبات را روغن، به ویژه اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل می¬دهد. بستهبندی متناسب با ویژگی¬های قاووت می¬تواند این ماده غذایی را از تأثیر رطوبت، اکسیژن، نور و عوامل خارجی عامل فساد، حفاظت نماید. همچنین بستهبندی مناسب از ایجاد طعم تند ناشی از اکسیداسیون چربی¬ها و کاهش کیفیت قاووت جلوگیری میکند. این مقاله مروری بر معرفی قاووت، روش تولید آن، ارزش تغذیهای و روشهای فعلی بستهبندی قاووت میباشد.
کلمات کلیدی
, قاووت, بستهبندی, اکسیداسیون, فیلم مرکب, آجیل¬@inproceedings{paperid:1062007,
author = {صفائی, فرشته السادات and صداقت, ناصر and شریف, علی},
title = {مروری بر بسته بندی قاووت},
booktitle = {اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر},
year = {2017},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {قاووت، بستهبندی، اکسیداسیون، فیلم مرکب، آجیل¬},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر بسته بندی قاووت
%A صفائی, فرشته السادات
%A صداقت, ناصر
%A شریف, علی
%J اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر
%D 2017