اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر , 2017-01-12

عنوان : ( مروری بر بسته بندی قاووت )

نویسندگان: فرشته السادات صفائی , ناصر صداقت , علی شریف ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

با وجود تولید فراوان قاووت در استان کرمان، این محصول سهمی در صادرات مواد غذایی ندارد. به طور کلی عواملی نظیر، نبودن بسته‌بندی مناسب، لحاظ نشدن استانداردهای کیفی و بهداشتی توسط تولیدکنندگان، عرضه¬ی فله¬ای قاووت، نداشتن بسته¬بندی متناسب با صادرات و سلایق مصرف‌کنندگان و ضعف در معرفی و بازاریابی سبب شده است که این ماده غذایی قابل‌عرضه به کشورهای مجاور نباشد و در بازارهای داخلی نیز کمتر شناخته شود. ترکیبات تشکیل‌دهنده‌ی قاووت شامل دانه¬ها و آجیل¬ها است. قسمت اعظمی از این ترکیبات را روغن، به ویژه اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل می¬دهد. بسته‌بندی متناسب با ویژگی¬های قاووت می¬تواند این ماده غذایی را از تأثیر رطوبت، اکسیژن، نور و عوامل خارجی عامل فساد، حفاظت نماید. همچنین بسته‌بندی مناسب از ایجاد طعم تند ناشی از اکسیداسیون چربی¬ها و کاهش کیفیت قاووت جلوگیری می‌کند. این مقاله مروری بر معرفی قاووت، روش تولید آن، ارزش تغذیه‌ای و روش‌های فعلی بسته‌بندی قاووت می‌باشد.

کلمات کلیدی

, قاووت, بسته‌بندی, اکسیداسیون, فیلم مرکب, آجیل¬
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1062007,
author = {صفائی, فرشته السادات and صداقت, ناصر and شریف, علی},
title = {مروری بر بسته بندی قاووت},
booktitle = {اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر},
year = {2017},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {قاووت، بسته‌بندی، اکسیداسیون، فیلم مرکب، آجیل¬},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر بسته بندی قاووت
%A صفائی, فرشته السادات
%A صداقت, ناصر
%A شریف, علی
%J اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر
%D 2017

[Download]