عنوان : ( بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال پوست انگور سیاه سردشت با استفاده از امواج فراصوت )
نویسندگان: سارا متینی , سید علی مرتضوی , علیرضا صادقیان , اکرم شریفی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
تکنیک های کلاسیک جهت استخراج ترکیبات زیست فعال گیاهی اغلب زمان بر هستند، نیاز به مقادیر بالای حلال دارند و نیز برخی ترکیبات فعال در طی فراینا تجزیه می شوند. در این تحقیق فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال موجود در انگور سیاه سردشت با استفاده از امواج فراصوت و بهینه سازی فرایندهای استخراج به روش سطح پاسخ انجام گرفت. جهت پیش بینی رفتار نمونه ها، مدل چند جمله ای درجه ی دوم و از طرح مربع مرکزی با تعداد 11 تیمار و 3 تکرار در نقاط مرکزی استفاده گردید. فاکتورهای متغیر شامل دما ) 33 33 درجه سانتیگراد( و زمان ) 33 13 دقیقه( استخراج و پاسخ ها میزان آنتوسیانین، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی - - اکسیدانی عصاره های استخراج شده بودند. طبق نتایج حاصل شرایط بهینه استخراج با امواج فراصوت دمای 33 درجه سانتیگراد و 114 میلی گرم اسید گالیک در 133 میلی لیتر عصاره، آنتوسیانین / زمان 13 دقیقه بود، که در این شرایط میزان ترکیبات فنلی 113 54 درصد بود. نتایج این تحقیق نشان داد که روش التراسونیک روش مناسبی / 121/543 گرم در لیتر و فعالیت آنتی اکسیدان 98 جهت استخراج ترکیبات زیست فعال انگور سیاه سردشت می باشد.
کلمات کلیدی
, امواج فراصوت, فعالیت آنتی اکسیدانی, ترکیبات فنلی, آنتوسیانین@inproceedings{paperid:1062975,
author = {سارا متینی and مرتضوی, سید علی and علیرضا صادقیان and اکرم شریفی},
title = {بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال پوست انگور سیاه سردشت با استفاده از امواج فراصوت},
booktitle = {نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران},
year = {2017},
location = {رشت, ايران},
keywords = {امواج فراصوت، فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنلی، آنتوسیانین},
}
%0 Conference Proceedings
%T بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات زیست فعال پوست انگور سیاه سردشت با استفاده از امواج فراصوت
%A سارا متینی
%A مرتضوی, سید علی
%A علیرضا صادقیان
%A اکرم شریفی
%J نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران
%D 2017