اولین همایش تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری , 2017-05-12

عنوان : ( استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان یک ترکیب فراسودمند )

نویسندگان: زهره دوستی , ناصر صداقت ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

آلوئه ورا دارای خاصیت های متعدد شامل: خواص ضد سرطان، آنتی اکسیدان، ضد التهاب، محافظ سیستم ایمنی و کبدی، التیام دهنده زخم معده و ضد دیابت می باشد. آلوئه ورا محصولی صنعتی است و طیف گسترده ای از محصولات تجاری بر اساس آلوئه ورا در بازار موجود می باشد. ژل آلوئه ورا، بعنوان منبعی جهت تولید غذاهای فراسودمند، بخصوص نوشیدنی هایی با اثرات سلامت بخش، مورد استفاده قرار میگیرد. برای این مطالعه، یک بررسی گسترده درمورد آلوئه ورا ، از جمله فعالیت های بیولوژیکی و عملکردهای کاربردی آن انجام شد

کلمات کلیدی

, آلوئه ورا, فراسودمند, آنتی اکسیدان, سلامت بخش, ضد التهاب
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1063068,
author = {دوستی, زهره and صداقت, ناصر},
title = {استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان یک ترکیب فراسودمند},
booktitle = {اولین همایش تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری},
year = {2017},
location = {بابلسر, ايران},
keywords = {آلوئه ورا، فراسودمند، آنتی اکسیدان، سلامت بخش، ضد التهاب},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان یک ترکیب فراسودمند
%A دوستی, زهره
%A صداقت, ناصر
%J اولین همایش تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری
%D 2017

[Download]