عنوان : ( ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های کد کننده انتروتوکسین (SEB,SEA و SEC) در استافیلوکوکوس اورئوس با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در پنیر محلی شهرستان کلات )
نویسندگان: شیما فرهی , مسعود یاورمنش ,چکیده
محصولات لبنی سنتی یکی از مهمترین منابع جهت رشد و تولید انتروتوکسین توسط گونه های باکتری استافیلوکوکوس اورئوس می باشد.
کلمات کلیدی
, استافیلوکوکوس اوئوس, پارامترهای میکروبی و شیمیایی, پنیر محلی, ژن های کد کننده انتروتوکسین, هبستگی@article{paperid:1063563,
author = {شیما فرهی and یاورمنش, مسعود},
title = {ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های کد کننده انتروتوکسین (SEB,SEA و SEC) در استافیلوکوکوس اورئوس با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در پنیر محلی شهرستان کلات},
journal = {میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی},
year = {2017},
volume = {3},
number = {1},
month = {July},
issn = {2476-3403},
pages = {30--41},
numpages = {11},
keywords = {استافیلوکوکوس اوئوس، پارامترهای میکروبی و شیمیایی، پنیر محلی، ژن های کد کننده انتروتوکسین، هبستگی},
}
%0 Journal Article
%T ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های کد کننده انتروتوکسین (SEB,SEA و SEC) در استافیلوکوکوس اورئوس با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در پنیر محلی شهرستان کلات
%A شیما فرهی
%A یاورمنش, مسعود
%J میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
%@ 2476-3403
%D 2017