دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران , 2016-09-18

عنوان : ( مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب )

نویسندگان: حانیه افسیج , ناصر صداقت , محمد صفریان ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است این میوه منبع خوبی از ویتامین ث و حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای مواد معدنی است و علاوه بر خواص تغذیه ای به عنوان یک میوه دارویی نیز شناخته می‏شود. با توجه به اینکه خراسان جنوبی به عنوان اولین تولیدکننده عناب در ایران و جهان مطرح است و نیز در راستای سیاست‏های دولت که در چند سال گذشته جهت صادرات محصولات غیر نفتی اتخاذ نموده است، اقدامات لازم جهت افزایش مدت نگهداری عناب با حفظ خصوصیات استاندارد امری ضروری به نظر می‏رسد. در طی دوره نگهداری عناب ، نور و حرارت باعث انجام واکنش های نامطلوبی به خصوص در رنگ آن می‏شود همچنین آمینو اسیدها و قندها در اثر واکنش مایلارد کاهش می‏یابند و ویتامین ث اکسید شده و از بین می رود لذا هر عملی که بتواند این عوامل نا مطلوب را مهار کند ماندگاری و کیفیت بهتر محصول را به دنبال خواهد داشت. به کار بردن روش‏های مختلف نگهداری همچون درجه حرارت پایین، پرتودهی و تشعشع، بسته‏بندی با هوای معمولی و اتمسفر اصلاح شده و استفاده از پوشش‏های خوراکی نتایج مثبتی برای حل این مشکلات دارد. این بررسی مروری بر کاربرد و تاثیر روش‏های مختلف نگهداری مورد استفاده به منظور افزایش مدت نگهداری و حفظ کیفیت عناب می پردازد.

کلمات کلیدی

, بسته بندی, حفظ کیفیت , روش های نگهداری ,
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1063982,
author = {افسیج, حانیه and صداقت, ناصر and محمد صفریان},
title = {مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب},
booktitle = {دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
keywords = {بسته بندی، حفظ کیفیت ، روش های نگهداری ، عناب},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب
%A افسیج, حانیه
%A صداقت, ناصر
%A محمد صفریان
%J دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
%D 2016

[Download]