عنوان : ( مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب )
نویسندگان: حانیه افسیج , ناصر صداقت , محمد صفریان ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است این میوه منبع خوبی از ویتامین ث و حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای مواد معدنی است و علاوه بر خواص تغذیه ای به عنوان یک میوه دارویی نیز شناخته میشود. با توجه به اینکه خراسان جنوبی به عنوان اولین تولیدکننده عناب در ایران و جهان مطرح است و نیز در راستای سیاستهای دولت که در چند سال گذشته جهت صادرات محصولات غیر نفتی اتخاذ نموده است، اقدامات لازم جهت افزایش مدت نگهداری عناب با حفظ خصوصیات استاندارد امری ضروری به نظر میرسد. در طی دوره نگهداری عناب ، نور و حرارت باعث انجام واکنش های نامطلوبی به خصوص در رنگ آن میشود همچنین آمینو اسیدها و قندها در اثر واکنش مایلارد کاهش مییابند و ویتامین ث اکسید شده و از بین می رود لذا هر عملی که بتواند این عوامل نا مطلوب را مهار کند ماندگاری و کیفیت بهتر محصول را به دنبال خواهد داشت. به کار بردن روشهای مختلف نگهداری همچون درجه حرارت پایین، پرتودهی و تشعشع، بستهبندی با هوای معمولی و اتمسفر اصلاح شده و استفاده از پوششهای خوراکی نتایج مثبتی برای حل این مشکلات دارد. این بررسی مروری بر کاربرد و تاثیر روشهای مختلف نگهداری مورد استفاده به منظور افزایش مدت نگهداری و حفظ کیفیت عناب می پردازد.
کلمات کلیدی
, بسته بندی, حفظ کیفیت , روش های نگهداری , عناب@inproceedings{paperid:1063982,
author = {افسیج, حانیه and صداقت, ناصر and محمد صفریان},
title = {مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب},
booktitle = {دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران},
year = {2016},
location = {تهران, ايران},
keywords = {بسته بندی، حفظ کیفیت ، روش های نگهداری ، عناب},
}
%0 Conference Proceedings
%T مروری بر روش های مختلف نگهداری عناب
%A افسیج, حانیه
%A صداقت, ناصر
%A محمد صفریان
%J دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
%D 2016