دومین همایش ملی خربزه , 2017-09-13

عنوان : ( آنالیز کمی ترکیبات موجود در بخشهای مختلف گیاه خربزه ) L. Cucumis melo ( با روشهای متداول آزمایشگاهی )

نویسندگان: محسن کاظمی , الیاس ابراهیمی خرم آبادی , محمد ناصر مودودی , رضا ولی زاده , عبدالمنصور طهماسبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این آزمایش بخشهای مختلفی از گیاه خربزه )شامل گیاه کامل، برگ، گل و میوه نارس خربزه( در زمان گلدهی بهصورت تصادفی از چندین مزرعه در سطح شهرستان تربت جام جمعآوری و بلافاصله پس از انتقال به آزمایشگاه، مورد آنالیز کمی قرار گرفت. کمترین درصد ماده خشک مربوط به میوه نارس خربزه بود و بیشترین درصد پروتیین خام در بین تیمارهای آزمایشی مربوط به گیاه کامل خربزه بود >5/50( P >5/ (. همچنین بیشترین مقدار ماده آلی مربوط به گل خربزه بود ) 50 P(. کمترین مقدار NDF و ADF در بین تیمارها بهترتیب >5/ مربوط به میوه نارس و برگ خربزه بود ) 50 P (. نتایج کلی این تحقیق نشان داد که کلیة بخشهای خربزه از ارزش و پتانسیل غذایی نسبتاً مناسبی در مقایسه با نمونههای علوفهای مشابه پرکاربرد در تغذیه دام از قبیل یونجه و سیلاژ ذرت برخوردار

کلمات کلیدی

, خربزه, علوفه, آنالیز کمی, تغذیه دام
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1065771,
author = {محسن کاظمی and الیاس ابراهیمی خرم آبادی and محمد ناصر مودودی and ولی زاده, رضا and طهماسبی, عبدالمنصور},
title = {آنالیز کمی ترکیبات موجود در بخشهای مختلف گیاه خربزه ) L. Cucumis melo ( با روشهای متداول آزمایشگاهی},
booktitle = {دومین همایش ملی خربزه},
year = {2017},
location = {تربت جام, ايران},
keywords = {خربزه، علوفه، آنالیز کمی، تغذیه دام},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T آنالیز کمی ترکیبات موجود در بخشهای مختلف گیاه خربزه ) L. Cucumis melo ( با روشهای متداول آزمایشگاهی
%A محسن کاظمی
%A الیاس ابراهیمی خرم آبادی
%A محمد ناصر مودودی
%A ولی زاده, رضا
%A طهماسبی, عبدالمنصور
%J دومین همایش ملی خربزه
%D 2017

[Download]