عنوان : ( آنالیز کمی ترکیبات موجود در بخشهای مختلف گیاه خربزه ) L. Cucumis melo ( با روشهای متداول آزمایشگاهی )
نویسندگان: محسن کاظمی , الیاس ابراهیمی خرم آبادی , محمد ناصر مودودی , رضا ولی زاده , عبدالمنصور طهماسبی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در این آزمایش بخشهای مختلفی از گیاه خربزه )شامل گیاه کامل، برگ، گل و میوه نارس خربزه( در زمان گلدهی بهصورت تصادفی از چندین مزرعه در سطح شهرستان تربت جام جمعآوری و بلافاصله پس از انتقال به آزمایشگاه، مورد آنالیز کمی قرار گرفت. کمترین درصد ماده خشک مربوط به میوه نارس خربزه بود و بیشترین درصد پروتیین خام در بین تیمارهای آزمایشی مربوط به گیاه کامل خربزه بود >5/50( P >5/ (. همچنین بیشترین مقدار ماده آلی مربوط به گل خربزه بود ) 50 P(. کمترین مقدار NDF و ADF در بین تیمارها بهترتیب >5/ مربوط به میوه نارس و برگ خربزه بود ) 50 P (. نتایج کلی این تحقیق نشان داد که کلیة بخشهای خربزه از ارزش و پتانسیل غذایی نسبتاً مناسبی در مقایسه با نمونههای علوفهای مشابه پرکاربرد در تغذیه دام از قبیل یونجه و سیلاژ ذرت برخوردار
کلمات کلیدی
, خربزه, علوفه, آنالیز کمی, تغذیه دام@inproceedings{paperid:1065771,
author = {محسن کاظمی and الیاس ابراهیمی خرم آبادی and محمد ناصر مودودی and ولی زاده, رضا and طهماسبی, عبدالمنصور},
title = {آنالیز کمی ترکیبات موجود در بخشهای مختلف گیاه خربزه ) L. Cucumis melo ( با روشهای متداول آزمایشگاهی},
booktitle = {دومین همایش ملی خربزه},
year = {2017},
location = {تربت جام, ايران},
keywords = {خربزه، علوفه، آنالیز کمی، تغذیه دام},
}
%0 Conference Proceedings
%T آنالیز کمی ترکیبات موجود در بخشهای مختلف گیاه خربزه ) L. Cucumis melo ( با روشهای متداول آزمایشگاهی
%A محسن کاظمی
%A الیاس ابراهیمی خرم آبادی
%A محمد ناصر مودودی
%A ولی زاده, رضا
%A طهماسبی, عبدالمنصور
%J دومین همایش ملی خربزه
%D 2017