عنوان : ( مدلسازی آماریِ فرآیند خشک کردن کدو حلوایی با استفاده از خشک کن بسترسیالِ بخار فوق داغ )
نویسندگان: شادی کرمی زاده , سید محمدتقی حامدموسویان , مصطفی مظاهری طهرانی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
کدو پس از برداشت به مدت سه ماه نسبتاً پایدار و مقاوم به فساد است. اما بعد از پوستگیری دچار افت رطوبت، تغییرات رنگ و فساد میکروبی میشود. به دلیل محتوای رطوبت بالا حساسیت کدو نسبت به فساد افزایش یافته، از این رو خشک کردن و آرد کردن روشهای مناسبی برای افزایش زمان ماندگاری به شمار میروند. در این پژوهش مدلسازی خشک کردن کدوحلوایی و کیفیت آن توسط ارائه مدلهای آماری مورد مطالعه قرارگرفته است. کدو در خشککن بسترسیال بخار فوق داغ توسط تغییر دما از 141 تا 181 درجه سانتیگراد و تغییر ضخامت نمونه از 3 تا 6 میلیمتر خشک شده است. نسبت جذب مجدد آب برای کدوی خشک شده به عنوان پارامتر کیفیت اندازهگیری شده است. معادلات چندجملهای درجه اول و دوم به طور مناسب فرآیند خشک 1/ کردن و کیفیت کدوی خشک شده را با ضرایب برازشِ به ترتیب 59 >2R 1/ و 51 >2R توصیف کردند. شرایط خشک کردن بهینه در دمای 181 درجه سانتیگراد و نمونه با ضخامت 3 میلیمتر تعیین شده است.
کلمات کلیدی
, کدوحلوایی, خشککردن با بخار فوق داغ, خشککن بسترسیال, مدلسازی, بهینهیابی, طرح مرکب مرکزی.@inproceedings{paperid:1065949,
author = {کرمی زاده, شادی and حامدموسویان, سید محمدتقی and مظاهری طهرانی, مصطفی},
title = {مدلسازی آماریِ فرآیند خشک کردن کدو حلوایی با استفاده از خشک کن بسترسیالِ بخار فوق داغ},
booktitle = {پنجمین همایش بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نانو ایران، دانشگاه تهران},
year = {2017},
location = {تهران, ايران},
keywords = {کدوحلوایی، خشککردن با بخار فوق داغ، خشککن بسترسیال، مدلسازی، بهینهیابی، طرح مرکب مرکزی.},
}
%0 Conference Proceedings
%T مدلسازی آماریِ فرآیند خشک کردن کدو حلوایی با استفاده از خشک کن بسترسیالِ بخار فوق داغ
%A کرمی زاده, شادی
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%J پنجمین همایش بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نانو ایران، دانشگاه تهران
%D 2017