عنوان : ( مطالعه تجربی اثر میزان چربی شیر بر عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای )
نویسندگان: علی راهی , محمدباقر آیانی ,چکیده
در تحقیق حاضر اثر میزان درصد چربی شیر بر عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای با اندازه گیری های آزمایشگاهی بررسی و با روابط تئوری برای این نوع مبدل ها مقایسه شده است. برای این منظور شیر با دما، فشار، درصد چربی و سایر خواص فیزیکی معلوم وارد مبدل حرارتی صفحه ای شده و در خروجی آن تغییرات دما، فشار اندازه گیری شده است. میزان انتقال حرارت و افت فشارِ واقعی تطابق قابل قبولی با آنچه که از روابط تئوری برای مبدل های حرارتی صفحه ای به دست آمده است دارد. چگالی و لزجت شیر با درصد چربی مختلف در دمای ورودی و خروجی اندازه گیری و با روابط تئوری تطابق خوبی دارد، که حداکثر خطای چگالی برابر 8% و برای ویسکوزیته برابر 9% بدست آمده است. افزایش درصد چربی شیر از 5/0 تا 7 درصد باعث کاهش مقدار ضریب هدایت حرارتی، ظرفیت گرمایی ویژه و چگالی می شود در حالی که مقدار لزجت افزایش می¬یابد. همچنین افزایش درصد چربی شیر باعث تضعیف عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای می شود به طوری که افزایش درصد چربی شیر باعث کاهش میزان انتقال حرارت و افزایش میزان افت فشار در مبدل حرارتی صفحه ای می شود.
کلمات کلیدی
, شیر, مبدل حرارتی صفحه اِی, افت فشار, انتقال حرارت@inproceedings{paperid:1066185,
author = {راهی, علی and آیانی, محمدباقر},
title = {مطالعه تجربی اثر میزان چربی شیر بر عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای},
booktitle = {سومین کنفرانس انتقال حرارت و جرم ایران},
year = {2017},
location = {بابل, ايران},
keywords = {شیر، مبدل حرارتی صفحه اِی، افت فشار، انتقال حرارت},
}
%0 Conference Proceedings
%T مطالعه تجربی اثر میزان چربی شیر بر عملکرد مبدل حرارتی صفحه ای
%A راهی, علی
%A آیانی, محمدباقر
%J سومین کنفرانس انتقال حرارت و جرم ایران
%D 2017