عنوان : ( ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس )
نویسندگان: پریسا حبی , عبیدالرضا آقاجانی , سید علی مرتضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
طی سال های گذشته تولید روغن از ریز جلبک ها توجه زیادی را به خود جلب کرده است، اسپیرولینا پلاتنسیس نوعی سیانوباکتری رشته ای سبز آبی است. در بین اسید های چرب چند غیر اشباعی مختلف، گاما لینولنیک اسید دارای کاربرد غذایی و دارویی می باشد، گاما لینولنیک اسید پیش ساز پروستاگلاندین بوده و برای بیماران دیابتی، سرطانی، پیری و عفونت های ویروسی ضروری می باشد. این جلبک حاوی مقادیر زیادی از ترکیبات تغذیه ای پروتیین، اسیدهای چرب ضروری، اسید آمینه های ضروری، مواد معدنی میکرو و ماکرو ویتامین ها می باشد به این دلیل در درمان بیماری های زیادی مانند انواع سرطان، چاقی، دیابت نوع 2، هیپوگلیسمی، آرتریت ها، افسردگی، تخریب شدید کبد و اختلالات کبدی کاربرد دارد. بنابراین، اسپیرولینا پلاتنسیس به دلیل دارا بودن ویتامین ها، پروتیین ها، اسیدهاى چرب ضرورى و عناصر کمیاب با منشا طبیعى فرصت هاى جدیدى را در تولید محصولات فراسودمند فراهم مى کند. فراوانى ترکیبات زیستى مهم در جلبک ها عامل اهمیت و نقطه قوت آن ها است.
کلمات کلیدی
, ریز جلبک, گاما لینولنیک, اسپیرولینا پلاتنسیس.@inproceedings{paperid:1066555,
author = {پریسا حبی and عبیدالرضا آقاجانی and مرتضوی, سید علی},
title = {ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس},
booktitle = {اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران},
year = {2017},
location = {بابلسر, ايران},
keywords = {ریز جلبک، گاما لینولنیک، اسپیرولینا پلاتنسیس.},
}
%0 Conference Proceedings
%T ارزیابی پتانسیل استخراج و بهینه سازی تولید گاما لینولنیک اسید از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
%A پریسا حبی
%A عبیدالرضا آقاجانی
%A مرتضوی, سید علی
%J اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
%D 2017