عنوان : ( تاثیر پدیده ترک خوردگی انجمادی و امواج فراصوت بر توزیع اندازه ذرات ژل کازیین آنزیمی )
نویسندگان: سارا رنجبر , سید علی مرتضوی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
شیر یکی از با ارزش ترین مواد غذایی حاوی پروتیین هایی است که دارای اثرات تغذیه ای، فیزیولوژیکی و کاربردی میباشند که با اسیدی کردن و یا افزودن آنزیم ، تشکیل ژل می دهند. عوامل مختلفی از جمله انجماد، افزودن نمک های امولسیون کننده، امواج فراصوت و ... می توانند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی این ژل تاثیر بگذارند. مطالعه نتایج اندازه گیری توزیع اندازه ذرات نشان داد، ترکیب تیمار های انجماد سریع و امواج فراصوت با دامنه 100% در غلظت 0.25% نمک تتراسدیم پیروفسفات سبب بیشترین کاهش معنی دار ابعاد ذرات تهیه شده از شیر منعقد شده به روش آنزیمی گردید.
کلمات کلیدی
, امواج فراصوت, ترک خوردگی انجمادی, ژل کازیین آنزیمی, نمک تتراسدیم پیروفسفات@inproceedings{paperid:1066557,
author = {سارا رنجبر and مرتضوی, سید علی},
title = {تاثیر پدیده ترک خوردگی انجمادی و امواج فراصوت بر توزیع اندازه ذرات ژل کازیین آنزیمی},
booktitle = {هفتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار},
year = {2017},
location = {تهران, ايران},
keywords = {امواج فراصوت، ترک خوردگی انجمادی، ژل کازیین آنزیمی، نمک تتراسدیم پیروفسفات},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر پدیده ترک خوردگی انجمادی و امواج فراصوت بر توزیع اندازه ذرات ژل کازیین آنزیمی
%A سارا رنجبر
%A مرتضوی, سید علی
%J هفتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
%D 2017