عنوان : ( تخمیر آب هویج با استفاده از پروبیوتیک ها )
نویسندگان: فاطمه ژانداری , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
پروبیوتیک ها برای سلامتی انسان بسیار مفید می باشند. محصولات پروبیوتیک موجود در بازار معمولا بر پایه لبنیات می باشد که این محصولات برای کسانی که به پروتیین های شیر حساسیت دارند و همچنین افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز، قابلمصرف نیست. با توجه به ارزش غذایی و ضایعات بالای میوه ها و سبزی ها در ایران،فراوری تخمیری میوه و سبزی ها می تواند به عنوان یک جایگزین سالم برای تولید محصولات پروبیوتیک پیشنهاد می شود. در این مطالعه، هویج به عنوان یک حامل جایگزین پروبیوتیک ها مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به پژوهش های صورت گرفته، پیشنهاد می شود که آب هویج تخمیر شده یک حامل مناسب برای لاکتوباسیل پروبیوتیک می باشد، اما ممکن است که خصوصیات فنوتیپی آنها را تغییر دهد
کلمات کلیدی
ندارد@inproceedings{paperid:1066649,
author = {ژانداری, فاطمه and شهیدی, فخری and وریدی, محمدجواد},
title = {تخمیر آب هویج با استفاده از پروبیوتیک ها},
booktitle = {اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {ندارد},
}
%0 Conference Proceedings
%T تخمیر آب هویج با استفاده از پروبیوتیک ها
%A ژانداری, فاطمه
%A شهیدی, فخری
%A وریدی, محمدجواد
%J اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2016