دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی , 2017-10-11

عنوان : ( اثر زمان انبار مانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی دانه های گندم )

نویسندگان: آرزو حامدیان , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , آرش کوچکی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

گندم از جمله دانه‌های غلات اصلی است که در سر تا سر جهان جهت تهیه محصولات غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دانه به طیف وسیعی از محیط‌ها سازگار بوده و لذا در مناطق زیادی کشت می‌شود. اما متاسفانه در برخی از این مناطق، این محصول بلافاصله پس از برداشت مورد استفاده قرار می‌گیرد. این در حالی است که گندم مورد نظر به علت سیالیت گلوتن آماده استفاده نمی‌باشد. این امر باعث شده است که محصولات تهیه شده از آن، از کیفیت کافی برخوردار نباشند. بنابراین انبارمانی و پروسه رسیدن دانه‌های گندم در شرایط کنترل شده، پس از برداشت امری ضروری می‌باشد که به موجب آن می‌توان ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی دانه‌های گندم را بهبود بخشید. همچنین اطلاع از رفتار دانه در طی زمان نگهداری می تواند برای جلوگیری از افت کیفیت گندم مورد استفاده قرار گیرد. در نتیجه هدف از این تحقیق بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی دانه های گندم در طی زمان انبار مانی، پس از برداشت می‌باشد.

کلمات کلیدی

, گندم, ذخیره‌سازی, ویژگی‌های کیفی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1066653,
author = {حامدیان, آرزو and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی and کوچکی, آرش},
title = {اثر زمان انبار مانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی دانه های گندم},
booktitle = {دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی},
year = {2017},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {گندم، ذخیره‌سازی، ویژگی‌های کیفی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T اثر زمان انبار مانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی دانه های گندم
%A حامدیان, آرزو
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%A کوچکی, آرش
%J دومین همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی
%D 2017

[Download]