عنوان : ( بکارگیری ماشین بیىایی درارزیابی میزان چربی گوشت قرمز )
نویسندگان: سمانه طبیبیان , محمد محسن زاده ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
امروزه میزان مصرف گوشت قرمز به خاطر بالابودن درصد چربی آن نسبت به گوشت سفید کمتر توصیه می شود و سعی می شود در صورت مصرف آن جهت جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی میزان چربی مصرفی آن کنترل شود. برای ارزیابی میزان چربی روشهای مختلفی وجود دارد که رایجترین آنها روش سوکسله می باشد. برای اندازه گیری چربی به روش سوکسله مقدار 5 گرم آن را با 65 میلی لیتر آب و 35 میلی لیتر اسید کلریدریک غلیظ بخوبی جوشانده تا عمل هضم انجام گیرد. از نمونه هضم شده در مجاورت حلال پترولیوم اتر عمل استخراج چربی انجام می شود. با توجه به اینکه آزمایشات شیمیایی نیاز به صرف وقت و زمان زیاد دارد لذا از روش پردازش تصویر به کمک ماشین بینایی (CVS) استفاده می شود. عمده مزیت این روش داشتن قابلیت اندازه گیری و پردازش تغییرات رنگ هر پیکسل از سطح نمونه و محدود کردن خصوصیات و عیوب سطحی نمونه می باشد.
کلمات کلیدی
, ماشین بینایی (CVS), گوشت, چربی@inproceedings{paperid:1066831,
author = {طبیبیان, سمانه and محسن زاده, محمد},
title = {بکارگیری ماشین بیىایی درارزیابی میزان چربی گوشت قرمز},
booktitle = {نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم},
year = {2015},
location = {زاهدان, ايران},
keywords = {ماشین بینایی (CVS)، گوشت، چربی},
}
%0 Conference Proceedings
%T بکارگیری ماشین بیىایی درارزیابی میزان چربی گوشت قرمز
%A طبیبیان, سمانه
%A محسن زاده, محمد
%J نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم
%D 2015