سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع , 2017-12-28

عنوان : ( طراحی بهینه ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم )

نویسندگان: حمیده رضوی , آیلین پاکزاد , یاسمن خرقانی , الهه اطهری ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

امروزه استفاده از دستگاه فروشاتوماتیک رونق فراوانی یافته است. دسترسی 24 ساعته، ارائه خدمات با سرعت بالا و تنوع کالاهای ارائه شده، موجب رغبت افراد به استفاده از این دستگاهها شده است. یکی از انواع وندینگ ماشین، ماشین- فروشاتوماتیکغذایگرم میباشد. اجزاء اصلی این ماشین، شامل بخشهای محفظه نگهداری غذا، محفظه گرمایش، سیستم انتقال و فروش است. این مقاله بر روی طراحی و توسعه بهینه هربخش تمرکز دارد. مناسبترین روش در طراحی بخشهای فروش و محفظه گرمایش با کمک تکنیکهای تصمیمگیری چندشاخصه تعیین شد و با مقایسه بین دو سیستم ذخیره/ بازیابیاتوماتیک و کاروسلی از منظر ظرفیت و پیچیدگی سیستم انتقال، بهینهترین روش طراحی محفظه نگهداری غذا و سیستم انتقال انتخاب گردید. پس از بهینهسازی کلی چهار بخش اصلی، فرآیند کامل فروش غذای گرم توسط وندینگ ماشین بررسی شد، سخت افزارهای مورد نیاز در اجرای هر بخش تشریح و در خاتمه پیشنهاداتی جهت بهبود طراحی ارگونومیکی و افزایش ایمنی وندینگ ماشین ارائه گردید.

کلمات کلیدی

, ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم, مجموع وزن دار شده ساده, آنتروپی شانون, سیستتم ذخیتره / بازیتابی اتوماتیک, سیستم ذخیره کاروسل
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1067448,
author = {رضوی, حمیده and پاکزاد, آیلین and خرقانی, یاسمن and اطهری, الهه},
title = {طراحی بهینه ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم},
booktitle = {سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع},
year = {2017},
location = {اردبیل, ايران},
keywords = {ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم، مجموع وزن دار شده ساده، آنتروپی شانون، سیستتم ذخیتره / بازیتابی اتوماتیک، سیستم ذخیره کاروسل},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T طراحی بهینه ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم
%A رضوی, حمیده
%A پاکزاد, آیلین
%A خرقانی, یاسمن
%A اطهری, الهه
%J سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
%D 2017

[Download]