عنوان : ( طراحی بهینه ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم )
نویسندگان: حمیده رضوی , آیلین پاکزاد , یاسمن خرقانی , الهه اطهری ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
امروزه استفاده از دستگاه فروشاتوماتیک رونق فراوانی یافته است. دسترسی 24 ساعته، ارائه خدمات با سرعت بالا و تنوع کالاهای ارائه شده، موجب رغبت افراد به استفاده از این دستگاهها شده است. یکی از انواع وندینگ ماشین، ماشین- فروشاتوماتیکغذایگرم میباشد. اجزاء اصلی این ماشین، شامل بخشهای محفظه نگهداری غذا، محفظه گرمایش، سیستم انتقال و فروش است. این مقاله بر روی طراحی و توسعه بهینه هربخش تمرکز دارد. مناسبترین روش در طراحی بخشهای فروش و محفظه گرمایش با کمک تکنیکهای تصمیمگیری چندشاخصه تعیین شد و با مقایسه بین دو سیستم ذخیره/ بازیابیاتوماتیک و کاروسلی از منظر ظرفیت و پیچیدگی سیستم انتقال، بهینهترین روش طراحی محفظه نگهداری غذا و سیستم انتقال انتخاب گردید. پس از بهینهسازی کلی چهار بخش اصلی، فرآیند کامل فروش غذای گرم توسط وندینگ ماشین بررسی شد، سخت افزارهای مورد نیاز در اجرای هر بخش تشریح و در خاتمه پیشنهاداتی جهت بهبود طراحی ارگونومیکی و افزایش ایمنی وندینگ ماشین ارائه گردید.
کلمات کلیدی
, ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم, مجموع وزن دار شده ساده, آنتروپی شانون, سیستتم ذخیتره / بازیتابی اتوماتیک, سیستم ذخیره کاروسل@inproceedings{paperid:1067448,
author = {رضوی, حمیده and پاکزاد, آیلین and خرقانی, یاسمن and اطهری, الهه},
title = {طراحی بهینه ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم},
booktitle = {سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع},
year = {2017},
location = {اردبیل, ايران},
keywords = {ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم، مجموع وزن دار شده ساده، آنتروپی شانون، سیستتم ذخیتره / بازیتابی
اتوماتیک، سیستم ذخیره کاروسل},
}
%0 Conference Proceedings
%T طراحی بهینه ماشین فروش اتوماتیک غذای گرم
%A رضوی, حمیده
%A پاکزاد, آیلین
%A خرقانی, یاسمن
%A اطهری, الهه
%J سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
%D 2017