عنوان : ( تاثیر ذرات نانو بر ازدیاد طول و نفوذ پذیری به بخار آب فیلمهای بستهبندی به کمک تکنیک فراتحلیل )
نویسندگان: زهرا کریمی ولوجائی , محمدحسین عباسپور فرد ,چکیده
پژوهش¬های مختلفی برای بهبود خواص فیلمهای بسته¬بندی مواد غذایی صورت گرفته که یکی از آن¬ها استفاده از ذرات نانو در بستر پلیمری میباشد. با توجه به تعدد مقالات و پژوهش¬ها در بخش خواص نانو کامپوزیت¬ها و بالطبع تنوع در نتیجه¬گیری¬ها، دستیابی به یک نتیجهگیری کلی دشوار میباشد. در این مطالعه برای رسیدن به نتیجهای معتبر و قابل اطمینان از روش آماری فراتحلیل استفاده شده¬است تا بتوان با تلفیق و آنالیز مجدد یافتههای آزمایشات مستقل به نتیجهای واحد دست یافت. فراتحلیل علاوه بر تحلیل کیفی به تحلیل کمی داده¬ها پرداخته و صحت و اعتبار آن ها را مورد سنجش و ارزیابی قرار می دهد. در این مطالعه با استفاده از نرم افزار جامع فراتحلیل(CMA2) مجموعهای از نتایج مورد بررسی قرار گرفت. نتایج فراتحلیل نشان داد که وجود نانو ذرات مختلف در ماتریس پلیمری با اطمینان 95%، تاثیر معنی¬داری بر خواص فیلمهای بستهبندی مانند کاهش تراوایی و کاهش ازدیاد طول دارد.
کلمات کلیدی
, ازدیاد طول, تراوایی, ذرات نانو, فراتحلیل@inproceedings{paperid:1067637,
author = {کریمی ولوجائی, زهرا and عباسپور فرد, محمدحسین},
title = {تاثیر ذرات نانو بر ازدیاد طول و نفوذ پذیری به بخار آب فیلمهای بستهبندی به کمک تکنیک فراتحلیل},
booktitle = {دومین همایش ملی فناوریهای نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی},
year = {2017},
location = {مشهد, ايران},
keywords = {ازدیاد طول، تراوایی، ذرات نانو، فراتحلیل},
}
%0 Conference Proceedings
%T تاثیر ذرات نانو بر ازدیاد طول و نفوذ پذیری به بخار آب فیلمهای بستهبندی به کمک تکنیک فراتحلیل
%A کریمی ولوجائی, زهرا
%A عباسپور فرد, محمدحسین
%J دومین همایش ملی فناوریهای نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی
%D 2017