عنوان : ( تعیین بهینه دمای قفسه و چیدمان محصولات درون قفسه در حمل و نقل محصولات غذایی )
نویسندگان: سمیرا سلطان زاده مزرجی , فرزاد دهقانیان , محمدعلی پیرایش ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
در زنجیره تأمین مواد غذایی سرد، معمولاً با حجم بالایی از جابه جایی مواد غذایی روبرو هستیم، به همین جهت کنترل فعالیت¬ها به منظور صرفه¬جویی در مدت زمان جابه¬جایی کالاها، تبدیل به مزیت رقابتی مهمی خواهد شد. ازمهم¬ترین مسائلی که در بحث زنجیره تأمین این مواد بسیار حائز اهمیت است مدیریت دمایی آن¬ها در هنگام جابه¬جایی و انتقال، از سطحی به سطح دیگر توسط وسایل نقلیه مربوطه است. هدف این مقاله ارائه مدلی است که بتواند به طور همزمان، دمای مطلوب قفسه-های درونی وسیله نقلیه و جایابی محصولات در قفسه¬های مختلف را در هنگام انتقال به نحوی تخصیص دهدکه کیفیت محصولات و همچنین اثر متقابلی که اقلام برروی هم می¬گذارند در بهترین حالت خود باشد و منجر به کاهش هزینه¬ها گردد.
کلمات کلیدی
, زنجیره تامین مواد غذایی سرد, وسایل نقلیه چند دمایی, مدیریت دمایی در زنجیره سرد@inproceedings{paperid:1067980,
author = {سلطان زاده مزرجی, سمیرا and دهقانیان, فرزاد and پیرایش, محمدعلی},
title = {تعیین بهینه دمای قفسه و چیدمان محصولات درون قفسه در حمل و نقل محصولات غذایی},
booktitle = {چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع},
year = {2018},
location = {تهران, ايران},
keywords = {زنجیره تامین مواد غذایی سرد، وسایل نقلیه چند دمایی، مدیریت دمایی در زنجیره سرد},
}
%0 Conference Proceedings
%T تعیین بهینه دمای قفسه و چیدمان محصولات درون قفسه در حمل و نقل محصولات غذایی
%A سلطان زاده مزرجی, سمیرا
%A دهقانیان, فرزاد
%A پیرایش, محمدعلی
%J چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
%D 2018