Journal of Veterinary Research - تحقیقات دامپزشکی, دوره (72), شماره (3), سال (2017-12) , صفحات (323-329)

عنوان : ( اثر آنتی اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم جوجه های گو شتی سا لم و آلوده با مخلوط انگل آیمریا )

نویسندگان: مصطفی پورعلی , حسن کرمانشاهی , ابوالقاسم گلیان , غلامرضا رزمی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

زمینه مطالعه: استفاده از پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار موجب بهبود حالت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی آلوده به ایمریا شده و اثرات منفی کوکسیدیوز را جبران می کند. هدف: این آزمایش با هدف ارزیابی اثرات آنتی اکسیدان های پودر سیر و اسید های آمینه گوگرددار ) جوجه های گوشتی آلوده با مخلوط ایمریا انجام شد. PABبر مصرف دان، ضریب تبدیل غذایی و توازن پرواکســیدان- آنتی اکســیدانی سرم ( با پودر سیر، دو سطح اسید آمینه گوگرددار با دو کرت جوجه های سالم و آلوده، 2×2×2 روش کار: یک آزمایش با استفاده از کرت های خرد شده برابر بیشتر از احتیاجات غذایی 1/5% پودر سیر، جیره پایه با 0/5 تیمار جیره پایه، جیره پایه با 4 قطعه جوجه انجام شد. در هر کرت 400مجموعا با برابر احتیاجات غذایی اسید آمینه متیونین + سیستین وجود 1/5% پودر سیر بعلاوه 0/5اسید آمینه متیونین + سیستین و در نهایت جیره پایه با داشت. تمامی جوجه ها در داخل قفس تا روز سی و چهارم با تیمارهای فوق پرورش داده شدند. در روز سی و چهارم پرورش، نیمی از جوجه ها با قطعه 5 روز بعد از آلودگی 9 اووسیست هاگ دار شده ایمریا از طریق دهان آلوده شدند و 7/5×102 میلی لیتر از سوسپانسیونی مخلوط از 1دریافت % و افزایش ضریب تبدیل 20 روز بعد از آلودگی، باعث کاهش مصرف غذا تقریبا تا9 جوجه از هر تیمار کشتار شد. نتایج: عفونت کوکسیدیوزی ) ســرم شــد و این افزایش در جوجه های آلوده تغذیه شــده با جیره پایه بیشترین بود. از p≤0/05( PAB% و افزایش معنی دار 14غذایی در حدود طرفی، مکمل نمودن پودر سیر و اسید امینه اضافی برای جوجه های آلوده موثرتر از کرت جوجه های سالم بود. نتیجه گیری نهایی: افزودن پودر سیر و اسید آمینه گوگرددار به جیره جوجه های آلوده به ایمریا ممکن است اثرات منفی کوکسیدیوز را جبران، عملکرد و حالت آنتی اکسیدانی سرم را بهبود دهد.

کلمات کلیدی

, کوکسیدیوز, پودر سیر, اسید های آمینه گوگرددار, توازن پرواکسیدان - آنتی اکسیدان
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1068979,
author = {پورعلی, مصطفی and کرمانشاهی, حسن and گلیان, ابوالقاسم and رزمی, غلامرضا},
title = {اثر آنتی اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم جوجه های گو شتی سا لم و آلوده با مخلوط انگل آیمریا},
journal = {Journal of Veterinary Research - تحقیقات دامپزشکی},
year = {2017},
volume = {72},
number = {3},
month = {December},
issn = {2008-2525},
pages = {323--329},
numpages = {6},
keywords = {کوکسیدیوز، پودر سیر، اسید های آمینه گوگرددار، توازن پرواکسیدان - آنتی اکسیدان},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T اثر آنتی اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم جوجه های گو شتی سا لم و آلوده با مخلوط انگل آیمریا
%A پورعلی, مصطفی
%A کرمانشاهی, حسن
%A گلیان, ابوالقاسم
%A رزمی, غلامرضا
%J Journal of Veterinary Research - تحقیقات دامپزشکی
%@ 2008-2525
%D 2017

[Download]