عنوان : ( تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال )
نویسندگان: گیسو ملکی , ناصر صداقت , مهدی فرهودی , محبت محبی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
یکی از مشکلات نگهداری میوه های نظیر خیار آسیب های سرمایی آن است که در طول نگهداری منجر به تغییرترکیبات و درنتیجه افت کیفیت آن می شود هدف از اجرای این تحقیق بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده روی کیفیت خیار رقم رویال طی مدت نگهداری می باشد. مقایسه کیفیت خیارهای نگهداری شده در دمای 4 درجه سلیسیوس در سه نوع بسته بندیA: هوای معمولی و بسته منفذ دار در تعادل با هوای محیط B: : هوای معمولی و بسته بدون منفذ C: : 10 درصد اکسیژن و 5درصد دی اکسید کربن انجام شد تنفس خیارها بر حسب دی اکسید کربن تولیدی, سرمازدگی,میزان تغییر گلوکز فرکتوز و اسید مالیک طی زمان بررسی شدند بسته بندی اتمسفر اصلاح شدهMAP کیفیت خیارها را بهتر از نگهداری سردخانه ای در دمای 4 درجه سانتی گراد حفظ کرده...
کلمات کلیدی
, اتمسفر اصلاح شده , MAP , بسته بندی , سرمازدگی, خیار@article{paperid:1069242,
author = {ملکی, گیسو and صداقت, ناصر and مهدی فرهودی and محبی, محبت},
title = {تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال},
journal = {علوم و فنون بسته بندی},
year = {2018},
volume = {8},
number = {32},
month = {March},
issn = {2228-6675},
pages = {78--85},
numpages = {7},
keywords = {اتمسفر اصلاح شده ; MAP ; بسته بندی ; سرمازدگی; خیار},
}
%0 Journal Article
%T تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال
%A ملکی, گیسو
%A صداقت, ناصر
%A مهدی فرهودی
%A محبی, محبت
%J علوم و فنون بسته بندی
%@ 2228-6675
%D 2018