عنوان : ( معرفی دافنی و بررسی نقش آن در آبزی پروری )
نویسندگان: علی بقالیان , حمیدرضا احمدنیای مطلق ,چکیده
از آنجایی که غذا مهم¬ترین عامل در تکمیل اعمال متابولیکی موجود زنده است، یکی از مسائل مهم در آبزی¬پروری تهیه غذای مناسب جهت پرورش بهینه آبزیان می¬باشد. هرچند که امروزه تکنولوژی تولید غذای با کیفیت در حال رشد می¬باشد، همچنان تولید غذاهای مناسب جهت پرورش لارو آبزیان جزء مشکلات اصلی صنعت آبزی¬پروری بوده و اهمیت استفاده از غذای زنده در این صنعت، به ویژه در پرورش لارو آبزیان برکسی پوشیده نیست. دافنی یکی از مهمترین انواع غذاهای زنده¬ای است که به صورت گسترده جهت پرورش لارو آبزیان (مخصوصا ماهیان خاویاری) مورد استفاده قرار می¬گیرد، در این مطالعه تلاش شده است کلیاتی در رابطه با زیست شناسی، روش¬های تولید و همچنین مطالعات صورت گرفته در ارتباط با دافنی ارائه گردد.
کلمات کلیدی
, کلادوسر , دافنی, فیلتراسیون, اسیدهای چرب, تولید مثل@inproceedings{paperid:1070963,
author = {بقالیان, علی and احمدنیای مطلق, حمیدرضا},
title = {معرفی دافنی و بررسی نقش آن در آبزی پروری},
booktitle = {همایش ملی تغذیه آبزیان با غذای زنده},
year = {2018},
location = {تهران, ايران},
keywords = {کلادوسر ، دافنی، فیلتراسیون، اسیدهای چرب، تولید مثل},
}
%0 Conference Proceedings
%T معرفی دافنی و بررسی نقش آن در آبزی پروری
%A بقالیان, علی
%A احمدنیای مطلق, حمیدرضا
%J همایش ملی تغذیه آبزیان با غذای زنده
%D 2018