پنجمین همایش ملی زعفران , 2018-11-14

عنوان : ( تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر گلبرگ زعفران به عنوان افزودنی غذایی بر شاخص¬های زیستی ماهی کوی (Cyprinus carpio koi) )

نویسندگان: امید صفری ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

جهت بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف (0، 5/0، 1، 5/1 و 2 درصد) پودر گلبرگ زعفران به عنوان یک افزودنی غذایی بر شاخص¬های ایمنی و نسبت باکتری¬های لاکتوباسیلوس به تعداد کل باکتری¬های دستگاه گوارش ماهی کوی (2/3 گرمی) آزمایشی 63 روزه در سه تکرار انجام شد. بعد از 63 روز غذادهی، بیشترین میزان فعالیت لیزوزیم و ایمنوگلوبولین کل در پلاسمای خون ماهی کوی تغذیه شده با 5/1 درصد پودر گلبرگ زعفران مشاهده شد. بیشترین نسب تعداد باکتری¬های لاکتوباسیلوس به تعداد کل باکتری¬های هتروتروف هوازی دستگاه گوارش در ماهی کوی تغذیه شده با 5/1 درصد پودر گلبرگ زعفران بدست آمد. در نهایت استفاده از 5/1 درصد پودر گلبرگ زعفران در جیره غذایی ماهی کوی توصیه می¬شود.

کلمات کلیدی

, پودر گلبرگ زعفران, ماهی کوی, شاخص¬های خونی, ایمنی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1071267,
author = {صفری, امید},
title = {تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر گلبرگ زعفران به عنوان افزودنی غذایی بر شاخص¬های زیستی ماهی کوی (Cyprinus carpio koi)},
booktitle = {پنجمین همایش ملی زعفران},
year = {2018},
location = {تربت حیدریه, ايران},
keywords = {پودر گلبرگ زعفران، ماهی کوی، شاخص¬های خونی، ایمنی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر گلبرگ زعفران به عنوان افزودنی غذایی بر شاخص¬های زیستی ماهی کوی (Cyprinus carpio koi)
%A صفری, امید
%J پنجمین همایش ملی زعفران
%D 2018

[Download]