هشتمین کنگره علوم دامی ایران , 2018-08-28

عنوان : ( مقایسه ترکیب شیمیایی شیرخام و شیر پاستوریزه تولیدی در شهرستان مشهد )

نویسندگان: مرضیه حاج محمدی , رضا ولی زاده , عباسعلی ناصریان , محمد نوروزی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

به منظور تعیین ترکیب شیمیایی شیر خام و شیر پاستوریزه شهرستان مشهد در طی 15 روز تعداد 40 نمونه شیر از 5 مرکز جمع آوری شیر و 5 کارخانه تولید شیر پاستوریزه گرفته شد. نمونه های آزمایشی به صورت تصادفی از مخازن شیر سردکن مراکز جمع آوری و شیر پاستوریزه کارخانجات تهیه شد. نتایج نشان داد مقدار میانه درصد پروتئین، چربی، لاکتوز و ماده ی خشک بدون چربی کل نمونه ها در شیر پاستوریزه، در محدوده تعریف شده استاندارد ایران قرار داشت هر چند تفاوت مقادیر بدست آمده برای مواد شیرخام میانه درصد پروتئین چربی، لاکتوز و ماده ی خشک بدون چربی کل نمونه ها با استاندارد فاصله معنی دار داشت و میانگین نقطه انجماد کل نمونه ها خارج از محدوده استاندارد تعریف شده ی سازمان استاندارد ایران می باشد. طبق نتایج این آزمایش با اینکه متغییرهای اندازگیری شده شیر پاستوریزه در محدوده استاندارد ایران قرار داشت اما ترکیب شیر خام با معیارهای استاندارد فاصله و اسید استیک شیر در محدوده ی استانداردهای تعریف شده ی اداره ی استاندارد ایران می باشند.

کلمات کلیدی

, شیرخام, ترکیب شیمیایی شیر, شیر پاستوریزه, شهرستان مشهد
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1072011,
author = {حاج محمدی, مرضیه and ولی زاده, رضا and ناصریان, عباسعلی and محمد نوروزی},
title = {مقایسه ترکیب شیمیایی شیرخام و شیر پاستوریزه تولیدی در شهرستان مشهد},
booktitle = {هشتمین کنگره علوم دامی ایران},
year = {2018},
location = {ايران},
keywords = {شیرخام، ترکیب شیمیایی شیر، شیر پاستوریزه، شهرستان مشهد},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مقایسه ترکیب شیمیایی شیرخام و شیر پاستوریزه تولیدی در شهرستان مشهد
%A حاج محمدی, مرضیه
%A ولی زاده, رضا
%A ناصریان, عباسعلی
%A محمد نوروزی
%J هشتمین کنگره علوم دامی ایران
%D 2018

[Download]