4th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran , 2019-02-13

Title : ( کاربرد فناوری نانو در سنجش سلامت گوشت ماهیان )

Authors: faezeh yazdani moghaddam , SIAMAK MOSLEHI ROODI ,

Access to full-text not allowed by authors

Citation: BibTeX | EndNote

Abstract

تشخیص وجود آلودگی های موجود در ماهیان به دلیل استفاده ی آن در سبد غذایی افراد جامعه، حائز اهمیت است. بسیاری از ماهیان از دریاهای آزاد صید می شوند که خطرپذیری وجود آلودگی های عمدی و بیوتروریسم را افزایش می دهد. از طرفی برخی از ماهیان دریای آزاد نیز هرچند پس از صید استفاده ی مستقیمی در تغذیه انسان ندارند، اما به عنوان پودر ماهی در تغذیه حیوانات اهلی استفاده می شوند که وجود آلودگی، تأثیر نهایی خود را بر انسان و حیوانات خواهد گذاشت. گوشت ماهیان پس از صید و در خلال جابه جایی، انبار، بسته بندی و فروش نیز مستعد رشد میکروارگانیسم های مختلف شامل باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها می باشند که اهمیت تشخیص آلودگی ها را در گوشت ماهیان افزایش می دهد . ویژگی های منحصربفرد شیمیایی و الکترونوری نانوذرات، می تواند راه حلی برای تشخیص این آلودگی ها باشد. نانوذرات می توانند طوری ساخته شوند که بتوان وجود گازها، بوها، ترکیبات شیمیایی و عوامل بیماری زا را تشخیص داد. در این پژوهش به بررسی کاربرد نانو ذرات در سنجش سلامت گوشت ماهیان پرداخته شده است.

Keywords

, نانوسنسورها, تشخیص آلودگی, بیوتروریسم, پدافند غیرعامل
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1072380,
author = {Yazdani Moghaddam, Faezeh and MOSLEHI ROODI, SIAMAK},
title = {کاربرد فناوری نانو در سنجش سلامت گوشت ماهیان},
booktitle = {4th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran},
year = {2019},
location = {تبریز, IRAN},
keywords = {نانوسنسورها، تشخیص آلودگی، بیوتروریسم، پدافند غیرعامل},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T کاربرد فناوری نانو در سنجش سلامت گوشت ماهیان
%A Yazdani Moghaddam, Faezeh
%A MOSLEHI ROODI, SIAMAK
%J 4th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran
%D 2019

[Download]