عنوان : ( بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی )
نویسندگان: سمیرا اسمعیل زاده آشینی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
خرما یک گیاه تک لپه ای از خانواده پالماسه می باشد. از لحاظ شکل و اندازه بسیار وابسته به شرایط رشد است. هستهخرما بسته به نوع واریته حدود 10 درصد وزن کل میوه را تشکیل می دهد که عمدتا به عنوان ضایعات دور ریخته می شودو یا به مصرف حیوانات و احشام می رسد و منبع بسیار خوبی از فیبرهای رژیمی است. فیبرها نقش مهمی در سلامتیبدن دارند، به طوری که اثرات سلامت بخشی آنها در بیماری های نظیر همورویید، یبوست و فشارخون به اثبات رسیدهاست. هسته دارای مقادیر قابل توجهی پروتیین، املاح معدنی و چربی می باشد. طبق آنالیزهای انجام شده ترکیبات مفیددیگری مثل فنول ها و کارتنویید ها نیز در هسته خرما حضور دارند. این مقاله تحلیل جامعی از ترکیبات موجود در هستهخرما و کاربرد آن در صنایع غذایی ارایه داده است.
کلمات کلیدی
, ترکیبات, خرما, کیفیت تغذیه ای, هسته خرما@inproceedings{paperid:1072429,
author = {اسمعیل زاده آشینی, سمیرا and وریدی, محمدجواد and وریدی, مهدی},
title = {بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی},
booktitle = {مجموعه مقالات اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذای},
year = {2017},
location = {جیرفت, ايران},
keywords = {ترکیبات، خرما، کیفیت تغذیه ای، هسته خرما},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی
%A اسمعیل زاده آشینی, سمیرا
%A وریدی, محمدجواد
%A وریدی, مهدی
%J مجموعه مقالات اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذای
%D 2017