نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری , 2018-09-19

عنوان : ( بررسی نقش مدیریت فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی ایران مطالعه موردی محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی )

نویسندگان: مصطفی مشهدی , مصطفی مظاهری طهرانی , مجتبی پورسلیمی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

به طور سنتی وظیفه کنترل کیفیت با بهره گیری از روشهای بازرسی دستی و رویه های نمونه برداری آماری انجام می گیرد. روشهای دستی عموماً وقت گیر بوده و به پرسنل ماهر و صرف دقت بسیار نیاز دارد. در ضمن به دلیل نمونه برداری امکان ارائه محصول معیوب به بازار نیز وجود دارد. شرایط فوق سبب گردیده تا موضوع اطلاعات برای سازمانهای تولیدی از اهمیت زیادی برخوردار شود.هدف از این مطالعه بررسی روش های نوین فناوری اطلاعات، در کنترل کیفیت صنایع غذایی ایران، با مطالعه واحد های تولیدی استان خراسان رضوی، به عنوان قطب بزرگ تولید محصولات غذایی کشور می باشد. برای انجام این مطالعه پرسشنامه ای تهیه و کاربرد مدیریت فناوری اصلاعات در کنترل کیفیت با بررسی نقش فناوری اطلاعات درینچ متغییر ،HACCP سیستم تجزیه و تحلیل مخاطرات و نقاط کنترل بحرانی ،GMP تاثیر گذاربر کیفیت از جمله روش های تولید خوب به صورت میدانی مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته است. در پایان TQM مدیریت کیفیت جامع ،QFD توسعه عملکرد کیفی نتایج بدست آمده از تحقیقات میدانی 50 شرکت در صنایع مختلف شیر و فرآورده های لبنی، نوشیدنی ها ، کمپوت و کنسرو و آبمیوه، گوشت و فرآورده های گوشتی،غلات آرد و فرآورده های آردی ،افزودنی ها و چاشنی ها وصنایع تخمیری در جامعه هدف نتیجه گیری شده است. نتایج تحقیقات نشان داد اگر مدیریت فناوری اطلاعات به صورت اصولی و صحیح در کنترل کیفیت کارخانه های صنایع غذایی استفاده شود باعث سهولت نظارت و بازرسی ،کاهش هزینه های بازرسی و افزایش کیفت محصول تولیدی می گردد.

کلمات کلیدی

, .TQM , QFD , HACCP , GMP , کلمات کلیدی: مدیریت فناوری اطلاعات
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1072828,
author = {مصطفی مشهدی and مظاهری طهرانی, مصطفی and پورسلیمی, مجتبی},
title = {بررسی نقش مدیریت فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی ایران مطالعه موردی محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی},
booktitle = {نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری},
year = {2018},
location = {بلگراد, صربستان و مونته نگرو},
keywords = {.TQM ،QFD ،HACCP ،GMP ، کلمات کلیدی: مدیریت فناوری اطلاعات},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی نقش مدیریت فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی ایران مطالعه موردی محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی
%A مصطفی مشهدی
%A مظاهری طهرانی, مصطفی
%A پورسلیمی, مجتبی
%J نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری
%D 2018

[Download]