کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران , 2018-12-15

عنوان : ( استفاده از مواد جاذب الرطوبه و بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات )

نویسندگان: مهسا مومنی رفیع , ناصر صداقت ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

صنعت آبنبات سازی به دهها سال پیش برمی گردد در آن زمان چون قند و شکر دارای ارزش خاصی بودند آبنبات به صورت فعلی مصرف نمی شد بلکه بعنوان یک کالای لوکس عرضه می شد. با ورود ماشین آلات به کشور این محصول با انواع و اقسام مختلف ساخته شده و مورد استفاده ی عموم قرار می گیرد. آبنبات محصول سنتی استان خراسان شمالی(بجنورد) می باشد که حدوداً از 50 سال پیش تولید شده و به جای قند مورد استفاده قرار می گیرد.روز به روز با توجه به پیشرفت علم و استفاده از برق – گاز – آب لوله کشی شکل و شمایل آن و مزه و طعم آن تغییراتی کرده است. در گذشته از آب چاه استفاده می شد که باعث خوش طعم تر شدن آبنبات می گردید. اما امروزه به دلیل اضافه نمودن مواد ضد عفونی کننده مانند کلر به آب و تصفیه آب کیفیت قدیمی آبنبات وجود ندارد همچنین استفاده از میز آهنی به جای سنگ های قدیمی در گذشته هم بی تاثیر نمی باشد.در گذشته فقط آبنبات ساده مورد استفاده مردم بوده اما امروزه با ورود هل ، نارگیل ، پسته ، کنجد ، و اسانسهای میوه طعم آبنباتها تا حدود زیادی تغییر کرده است. این مقاله به بررسی مواد اولیه، جاذب الرطوبه ها، مواد بسته بندی، نوع بسته بندی در افزایش ماندگاری آب نبات پرداخته شده است.

کلمات کلیدی

, بسته بندی آب نبات, مواد جاذب الرطوبه, نگهداری آب نبات
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1075280,
author = {مومنی رفیع, مهسا and صداقت, ناصر},
title = {استفاده از مواد جاذب الرطوبه و بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات},
booktitle = {کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران},
year = {2018},
location = {تهران, ايران},
keywords = {بسته بندی آب نبات، مواد جاذب الرطوبه، نگهداری آب نبات},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T استفاده از مواد جاذب الرطوبه و بسته بندی در افزایش زمان نگهداری آب نبات
%A مومنی رفیع, مهسا
%A صداقت, ناصر
%J کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران
%D 2018

[Download]