عنوان : ( روش های نوین بسته بندی انجیر )
نویسندگان: ناصر صداقت , آسیه قیافه شیرزادی ,چکیده
میوه انجیر (ficus carica) سالانه یک میلیون و200هزار تن در جهان تولید می شود که ایران با تولید 58 هزار تن پنجمین تولید کننده این محصول به شمار می رود . هم چنین استان فارس و شهرستان استهبان بالاترین سطح زیر کشت انجیر را در کشور به خود اختصاص داده اند و اولین تولید کننده انجیر در ایران می باشد .از نظر خواص تغذیه ای می توان ترکیبات آنتی اکسیدانی و هم چنین ترکیبات ضد سرطانی آن اشاره نمود . در بین میوه های خشک ،انجیر بیشترین میزان و تقریبا 10 برابر بیشتر حاوی ویتامینCو Eو بتا کاروتن هستند. میوه انجیر در درمان بسیاری از بیماری ها نظیر سرطان ،قلبی و عروقی نقش دارد .با توجه به ارزش تغذیه ای بالای این میوه و میزان بالای تولید سالانه ،فرآوری کمی از انجیر حاصل می شود و در صنعت محدود به تولید مربا ،مارمالاد ،کمپوت ،سرکه و..می شود ؛در صورتی که با بسته بندی مناسب برای میوه تازه و خشک می توان صادرات را بیشتر کرد و ارز آوری را برای کشور افزایش داد. در این مقاله مروری ،روش های نوین بسته بندی برای انجیر تازه و خشک ارائه شده است.
کلمات کلیدی
, خواص تغدیه ای و درمانی , تکنیک بسته بندی MAP, بسته بندی هوشمند@inproceedings{paperid:1075281,
author = {صداقت, ناصر and قیافه شیرزادی, آسیه},
title = {روش های نوین بسته بندی انجیر},
booktitle = {کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران},
year = {2018},
location = {تهران, ايران},
keywords = {خواص تغدیه ای و درمانی ،تکنیک بسته بندی MAP، بسته بندی هوشمند},
}
%0 Conference Proceedings
%T روش های نوین بسته بندی انجیر
%A صداقت, ناصر
%A قیافه شیرزادی, آسیه
%J کنفرانس بین المللی بسته بندی ایران
%D 2018