عنوان : ( بررسی شرایط عملیاتی بر حذف کدورت از فاضلاب صنایع لبنی با استفاده از روش الکتروفنتون )
نویسندگان: اریج محمد , سید محمدتقی حامدموسویان , محمدحسین حدادخداپرست ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
صنعت تولید لبنیات در بسیاری از کشورها به عنوان بزرگترین منبع تولید فاضلابهای ناشی از فرآیندهای تولید غذا در نظر گرفتهشده است. در این مقاله حذف کدورت فاضلاب صنایع لبنی به شیوهی الکتروفنتون موردبررسی قرارگرفته است. همچنین در این مطالعه، اثر شرایط عملیاتی مانند pH اولی فاضلاب، زمان واکنش (min)، مقدار پراکسید هیدروژن (ml) و نسبت مولی H2O2/Fe2+ بر اثر راندمان فرآیند الکتروفنتون موردبررسی قرارگرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که فرایند الکتروفنتون قادر به حذف کدورت با راندمان % 97/25 در شرایط عملیاتی pH برابر 6/37، مقدار پراکسید هیدروژن ml 1/5، نسبت مولی H2O2/Fe2+ حدود 2/09 و زمان برابر 60 دقیقه میباشد.
کلمات کلیدی
, الکتروفنتون, فاضلاب لبنی, الکتروشیمیایی, کدورت@inproceedings{paperid:1075802,
author = {محمد, اریج and حامدموسویان, سید محمدتقی and حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {بررسی شرایط عملیاتی بر حذف کدورت از فاضلاب صنایع لبنی با استفاده از روش الکتروفنتون},
booktitle = {پنجمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در شیمی و مهندسی شیمی},
year = {2019},
location = {تهران, ايران},
keywords = {الکتروفنتون، فاضلاب لبنی، الکتروشیمیایی، کدورت},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی شرایط عملیاتی بر حذف کدورت از فاضلاب صنایع لبنی با استفاده از روش الکتروفنتون
%A محمد, اریج
%A حامدموسویان, سید محمدتقی
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J پنجمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در شیمی و مهندسی شیمی
%D 2019